Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Відбулось пленарне засідання районної ради

Cьогодні, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, в районній раді відбулось засідання сорок першої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання. В роботі сесій взяли участь: перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Холоша,

керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, керівники комунальних закладів та установ районної ради.

В сесійному залі були присутні 23 депутати районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань вже за традицією відбулось нагородження: за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди життєвого ювілею висловлено Подяку голови Василівської районної ради Запорізької області Колеснику Олександру Федоровичу - приватному підприємцю м. Василівка Запорізької області, Куришко Ірині Миколаївні - сторожу Василівської районної ради Запорізької області та Ханат Олені Іванівні - депутату Василівської міської ради Запорізької області.

Розгляд черги денної сорок першої (позачергової) сесії районної ради розпочався з блоку бюджетних питань:

1. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Василівського району за І півріччя 2019 року.

2. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 19.12.2018 № 2 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2019 рік».

Доповідала Людмила Величко, начальник управління фінансів райдержадміністрації.

Крім того, з питань черги денної виступили:

- Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2019 рік, затвердженої рішенням районної ради від 19.12.2018 №

Доповідає: Коваленко Т.С. – в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі, промисловості та розвитку інфраструктури райдержадміністрації;

- Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку культури Василівського району на 2018-2019 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28 березня 2018 р. № 24 (зі змінами та доповненнями).

Доповідає: Герон Т.М. – начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації;

- Про внесення змін та доповнень до районної Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги населенню Василівського району на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2018р. № 33 (зі змінами).

Доповідає: Тищенко Т.М. – директор КНП «Василівський Центр ПМСД» ВРР ЗО;

- Про внесення змін та доповнень до районної Програми розвитку фізичної культури і спорту у Василівському районі на 2019 - 2021 роки затвердженої рішенням районної ради від 27 березня 2019 р. № 20 (зі змінами).

Доповідає: Герон Т.М. – начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації.

Інші питання черги денної були розглянуті пакетним голосуванням і отримали одноголосну підтримку присутніх у сесійній залі депутатів районної ради.

Загалом депутатами районної ради сьогодні було розглянуто 13 питань черги денної.

 Після розгляду питань черги денної слово було надано першому заступнику голови Василівської районної державної адміністрації Холоші Андрію Івановичу, він проінформував депутатів щодо перспектив ремонту автомобільних доріг між населеними пунктами району та незаконних підпалів полів після збирання врожаю, що тягне за собою вигорання лісосмуг та негативно впливає на екологічний стан у районі.

Наприкінці засідання голова районної ради Денис Калінін проінформував про відповідь Запорізької обласної державної адміністрації на звернення депутатів Василівської районної ради до «ДАК Автомобільні дороги України», Служби автомобільних доріг у Запорізькій області та Запорізької обласної державної адміністрації щодо закінчення ремонтних робіт на мостовій розв’язці через річку Суха Балка автодороги державного значення М-18 Харків-Сімферополь у Василівському районі Запорозької області.

 

середа, 21 Серпня 2019 12:52 | Переглядів: 610

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]