Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Урочистості до Дня Захисника України

Сьогодні у Василівському центрі культури та дозвілля відбувся захід до Дня захисника України. Присутніх привітав заступник голови районної ради Андрій Дашковський. Це свято встановлене 14 жовтня 2014 р. указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України,

військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості. Почесною грамотою Василівської районної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, наполегливу працю по підтриманню бойової та мобілізаційної готовності району на якісному рівні, за віддану працю по роботі з призовниками, військовозобов’язаними та з нагоди святкування Дня захисника України нагороджено колектив Василівського районного військового комісаріату Запорізької області.

За професійну майстерність, віддану працю спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави, старанність і сумлінне виконання завдань та з нагоди Дня захисника України нагороджено Почесною грамотою Василівської районної ради Горецького Ігоря Анатолійовича- старшого офіцера відділення комплектування, капітана Василівського районного військового комісаріату Запорізької області та Сухового Дмитра Сергійовича - оператора відділення військового обліку та бронювання солдат та сержантів запасу, молодшого сержанта Василівського районного військового комісаріату Запорізької області.

 

 

 

 

п'ятниця, 11 Жовтня 2019 12:49 | Переглядів: 365

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]