Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Василівщина відзначила чергову дату утворення району та визволення від фашизму

Сьогодні, Василівський район відзначив поважну 96 річницю утворення району та 76-ту річницю визволення території від нацистських окупантів. З кожним роком все далі й далі від нас залишається визвольна осінь 1943 року. Та скільки б не минуло часу, ми ніколи не забудемо, яку ціну заплатили наші земляки за перемогу у Другій світовій війні.

З нагоди свята у районному центрі відбувся урочистий мітинг та святкова хода до Меморіалу загиблим воїнам. У заходах взяли участь народний депутат України Юлія Яцик, керівництво району та органів місцевого самоврядування, духовенство, колективи підприємств, установ та організацій району, студентська та учнівська молодь, громадськість.

З вітальними словами до ветеранів та присутніх звернулися народний депутат Юлія Яцик, голова районної ради Денис Калінін, перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Холоша, голова районної ради ветеранів Сергій Лобинцев та інші почесні гості.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які загинули в жорстоких боях і ціною власного життя відстояли територію району від німецько-фашистських загарбників.

Після проведення мітингу учасники заходів святковою колоною рушили до Меморіалу загиблим воїнам у міському парку, де відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку та солдатський привал для ветеранів.

Захоплюючу та чарівну концертну програму "Творче натхнення крізь роки" присутнім подарувала солістка Валентина Лисенко.

За 96 років наш район пройшов багато життєвих сходинок та сьогодні по праву може пишатись своїми трудовими та культурними звершеннями. Поруч з нами – історичні, архітектурні та природні багатства – перлини Запорізького регіону, лани, сповнені невтомною працею хліборобського краю, лідери промисловості та по-справжньому працьовиті люди, патріоти своєї Батьківщини.

 

п'ятниця, 25 Жовтня 2019 13:27 | Переглядів: 410

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]