Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Семінар-тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти району

30.10.2019 фахівцями Василівського інклюзивно-ресурсного центру за участю методиста Обласного центру підтримки інклюзивної освіти Копитіна Івана на базі КЗ «Василівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» ВМР ЗО проведено семінар-тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти району з теми «Професійне вигорання». У ході роботи шляхом інтерактивних форм були розглянуті фактори стресу на робочому місці та наслідки синдрому «професійного вигорання», 

визначені шляхи профілактики та його подолання, опановані сучасні антистресові техніки, зроблено акцент на розвиток навичок психоемоційної регуляції учасників. Під час проведення заходу присутні акцентували увагу на змінах у поведінці, в мисленні, на рівні емоцій, погіршені фізіологічного стану, які є ознаками професійного вигорання педагогів, та індивідуально проаналізували рівень розвитку цього синдрому.

У ході практичної частини семінару-тренінгу учасники мали змогу самостійно розробити проекти подолання емоційного вигорання, виходячи із основних підходів його виникнення; розглянуті прийоми, способи які можна використати для профілактики синдрому «професійного вигорання».

Під час проведення заходу фахівці обмінялися досвідом роботи з питань проведення профілактичної роботи з даного питання та зазначили важливість проведення роботи в закладах освіти з метою запобігання стресових та емоційно-напружених ситуацій, що ведуть до «професійного вигорання»

Даний захід не залишив байдужим жодного із присутніх.

 

 

 

четвер, 31 Жовтня 2019 09:39 | Переглядів: 294

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]