Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Бережіть державне майно

Найчастіше ДТП – це не випадковість, а трагічна закономірність, уникнути яку було б цілком можливо, якщо громадяни сумлінно ставилися до того, що перебуває на дорозі. Відсутність того або іншого елемента засобів регулювання дорожнього руху створює аварійно-небезпечну ситуацію на дорогах, що спричиняє реальну загрозу життю водіїв транспортних засобів і пішоходів. І будь на місці знак або бар’єрне огородження – лиха б могло й не відбутися.

Державне підприємство «Місцеві дороги Запорізької області», яке з 01 червня поточного року є балансоутримувачем автомобільних доріг місцевого значення, закликає користувачів доріг не вчиняти актів вандалізму на автошляхах, відповідально та бережно ставитися до державного майна, адже від наявності знаків та інших видів дорожнього обладнання залежить не лише безпека руху автомобілістів та пішоходів, а навіть життя.

 Згідно Кримінального кодексу України, таємне викрадення чужого майна (крадіжка), карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

 Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення, самовільне знімання, закриття чи встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху, забруднення дорожнього покриття, а також ряду інших моментів, тягнуть за собою відповідальність – накладення штрафу на громадян у розмірі від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або ж у вигляді громадських робіт на строк від тридцяти до сорока годин.

Тож звертаємося до всіх учасників дорожнього руху, у разі виявлення фактів крадіжок та пошкоджень технічних засобів організації дорожнього руху на автомобільних дорогах області, а також сторонніх та підозрілих предметів, що можуть загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту і функціонуванню об’єктів інфраструктури в цілому, невідкладно інформувати поліцію за номером 102.

 

Відділ економічного розвитку і торгівлі,
промисловості та розвитку інфраструктури РДА

понеділок, 04 Листопада 2019 15:40 | Переглядів: 320

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]