Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Керівники закладів вторинної ланки медицини Запорізької області проводять активні консультації з бюджетування на наступний рік

Вчора, голова районної ради Денис Калінін, взяв участь в одноденній фаховій майстерні для представників обласної та районних рад в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який впроваджується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад за фінансової підтримки USAID, на тему: «Стан та перспективи реформування вторинної ланки медицини».

Модератором зустрічі виступив Костянтин Надутий, експерт з медичних питань УАРОР, член координаційної Ради Української Медичної експертної Спільноти (УМЕС), Член Президії Національної Лікарської Ради.

Під час майстерні учасники обговорили питання бюджетування, фінансування майбутніх некомерційних підприємств, які повинні з’явитися на зміну комунальним закладам охорони здоров’я. Це питання дуже актуальне для галузі в цілому, адже вже відбувається планування діяльності на наступний рік. Костянтин Надутий зосередив увагу на важливості саме бізнес-планування і не тільки на найближчий рік, а й більш довгий термін.

Голови районних рад та представники районних лікарень області отримали відповіді на хвилюючі питання з огляду на власну конкретну ситуацію й з приводу бюджетування, й з приводу подальшої діяльності окремих відділень та закладів в цілому.

 

 

 

четвер, 14 Листопада 2019 08:56 | Переглядів: 338

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]