Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В районній раді депутатський день

Cьогодні в районній раді пройшов депутатський день. Перед початком сесії депутати на засіданнях постійних комісій районної ради, розглянули чергу денну пленарного засідання. Потім, відбулось засідання президії районної ради, де її членами вирішено включити до розділу «Різне» сорок шостої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання питання «Про реформування системи освіти в тому числі шкіл-інтернатів в Україні».

Далі депутати перейшли до сесійної зали, де під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, відбулось пленарне засідання сорок шостої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання.

В роботі сесії взяли участь: керівництво районної державної адміністрації, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, керівники комунальних закладів та установ районної ради.

Голова районної ради Денис Калінін представив присутнім начальника Василівського відділу поліції головного управління національної поліції в Запорізькій області підполковника поліції Галілєєва Станіслава Васильовича.

Перед розглядом сесійних питань голова районної ради нагородив Грамотою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Решетняк Ларису Петрівну за ІІІ місце з настільного тенісу серед жінок та Радченко Марію Іванівну за ІІ місце з дартсу серед жінок на змаганнях обласної спартакіади серед голів районних рад, сільських, селищних голів, голів ОТГ та керівників відділів, старост.

Крім того, член Василівської районної виборчої комісії Астахова Олена Іванівна ознайомила присутніх з постанова Василівської районної виборчої комісії Запорізької області від 26 листопада 2019 року №43 «Про дострокове припинення повноважень депутата Василівської районної ради Запорізької області сьомого скликання Денисюка О.Д. та його заміщення». Голова районної ради Денис Калінін привітав новообраного депутата від Василівської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» Овсюка Сергія Антоновича.

В сесійному залі були присутні 23 депутати районної ради.

Розгляд черги денної розпочався з прийняття звернення депутатів районної ради до до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Запорізької обласної ради про незгоду з відкриттям вільного ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні.

Наступними розглядались питання:

- Про внесення змін до рішення районної ради від 19.12.2018 № 2 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2019 рік». Доповідала Людмила Величко – начальник управління фінансів райдержадміністрації;

- Про внесення змін та доповнень до районної Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги населенню Василівського району на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2018р. № 33 (зі змінами) та

- Про внесення змін та доповнень до районної Програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими та іншими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення у Василівському районі на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29.03.2017р. № 32 (зі змінами). Доповідав Тарас Тищенко – директор КНП «Василівський Центр ПМСД» ВРР ЗО;

Останнім, у розділі «Різне» розглянуто звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Запорізької обласної ради та Запорізької обласної державної адміністрації про реформування системи освіти в тому числі шкіл-інтернатів в Україні.

Загалом депутатами районної ради сьогодні було розглянуто 5 питань черги денної, що отримали одноголосну підтримку депутатського корпусу.

 

 

 

п'ятниця, 29 Листопада 2019 16:59 | Переглядів: 245

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]