Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Проведення X Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнайцької творчості «Перлина Fest»

Українська асоціація районних та обласних рад долучилася до роботи з підготовки X Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», який відбудеться у м.Києві 14 березня 2020 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Міністерства культури, молоді та спорту України та Київської міської державної адміністрації.

Фестиваль відбудеться під девізом: «Творчість заради майбутнього!», та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Його особливістю стало те, що звичаї своєї місцевості продемонстрували молоді українці, а конкурсні дисципліни не обмежуватимуться однією категорією. Окремою номінацією Конкурсу стала - «Перлина громади» (особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України).

Захід націлений на збагачення та подальший поступ нашої культурної та історичної спадщини, що є формуючим фактором національної свідомості. Залучення дітей до таких заходів виховує їх відповідальними, патріотично- налаштованими громадянами, готовими до нових починань.

В теперішній час Почесним Головою журі є Народна артистка України, Лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста.

Інформація про проведення Фестивалю широко висвітлюється у регіональних ЗМІ (друковані та електронні), а також серед провідних державних дитячих культурних закладів України (обласні державні філармонії, обласні дитячо-юнацькі центри, школи мистецтв, студії, гуртки тощо).

У попередніх конкурсах прийняли участь колективи та артисти з 24 регіонів України, були присутні як учасники із великих міст-мегаполісів, так і з маленьких селищ, які мали змогу продемонструвати свою майстерність, та обмінятися досвідом.

У 2020 році Фестиваль буде розширюватись та радувати новими міжнародними проектами. Залучаючись до яких наші конкурсанти зможуть поєднати творчість та відпочинок, відвідати інші країни та відчути колорити культури різних народів.

Конкурс «Перлина Fest» відбудеться 14 березня 2020 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Запрошуємо Вас на X Міжнародний Конкурс-фестиваль дитячо- юнацької творчості «Перлина Fest»!

Контакти оргкомітету: 044-586-40-11, 067-520-11-35

http://www.periyny.com.ua

 

 

 

 

 

вівторок, 17 Грудня 2019 13:41 | Переглядів: 237

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]