Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

У Василівці відзначили День Святого Миколая

За народними повір’ями саме в цей день, 19 грудня, Святий Миколай спускається на землю з небес і обходить увесь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість. Особливого значення це релігійне свято набуло для дітей. Адже згідно традиції, слухняні дітки знайшли сьогодні під своїми подушками безліч подарунків, а неслухняні повинні виправитися та чекати до наступного року.

Про те, щоб це свято було радісним для всіх дітей району потурбувалися районна рада, районна державна адміністрація та комунальні заклади районної ради. Так, відчути святковий дух та отримати солодкі подарунки сьогодні змогли учні 1-4 класів закладів загальної середньої освіти міста та діти з малозабезпечених, багатодітних і кризових сімей району.

Символічно, що цьогорічне свято відбулось у оновленому залі Василівського районного Центру культури і дозвілля. Зроблений ремонт та новенькі меблі не аби як підтримували піднесений настрій та казкову атмосферу дітлахам та дорослим, що були присутні на святі.

Театралізованим дійством, віршами, танцями та звичайно подарунками відзначили День святого Миколая у Василівці. Казковий образ Миколая подарував дітям віру в дива і впевненість, що все вимріяне – збувається. Всі діти, від найменшого до найстаршого, були не тільки глядачами, а й активними учасниками заходів.

Василівська районна рада висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до організації дитячого свята, адже бути помічником Святого Миколая з кожним роком стає все важче. Окрема подяка колективу Василівського районного Центру культури та дозвілля, ТОВ комбінат дитячого харчування «СОНЕЧКО», ФОП «Галабурдіна», ФОП ПП «Запорожець», ФОП «Чарівниця», ТОВ «Запоріжінвестторг», ФОП «Неупокой» за організацію солодких подарунків.

Дякуємо всім хто вірить у дива і з року в рік втілює у реальність навіть неможливе.

 

 

четвер, 19 Грудня 2019 13:14 | Переглядів: 256

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]