Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Ремонт концертної зали Василівського ЦКД завершено

Будівля КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО була введена в експлуатацію в 1938 році. Останнім часом за рахунок районного бюджету виділено чимало коштів для покращення матеріально-технічного стану: замінено покрівлю, вікна, проведено ремонтні роботи внутрішнього туалету, вхідної групи, виставочної зали, сцени, придбані сучасні мікрофони, освітлення сцени, сценічні костюми, комп’ютерна техніка тощо.

роте актуальним залишалося питання оновлення актової зали: за часів введення в експлуатацію будівлі підлога не ремонтувалася, а морально застарілі глядацькі крісла були дуже незручними. Вхідні двері в фойє, запасних пожежних виходів на сьогодні особливо потребували заміни. Підлога виставочної зали, стіни на сходах також за час існування закладу залишалися невідремонтованими.

Отже протягом липня-грудня 2019 року за рахунок районного бюджету депутатським корпусом Василівської районної ради було виділено кошти на подальше оновлення матеріально-технічного стану КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО. Результатом наполегливої співпраці з КУ «СЦЗК» ВРР ЗО було проведено ремонтні роботи, результатом чого було відремонтовано стелю та стіни в актовій залі. Покладено дерев’яну підлогу в актовій залі та на балконі, ламінат у виставковій залі. Замінено плінтус, металопластикові двері в середині актової зали та залізні вуличні двері на запасних пожежних виходах. По творчому підійшли до оновлених пофарбованих стін на сходах, за допомогою художника-каліграфіста Зінов’єва О. нанесено сучасне мистецьке зображення.

Справжнім подарунком для громади Василівcького району стало придбання для оновленої актової зали КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО 288 глядацьких крісел ТОВ «Меблевої фабрики Прем’єра» м. Харків, які відповідають вимогам та стандартам ДСТУ ГОСТ 16371:2016, що підтверджуються Сертифікатом відповідності та Санітарно-епідеміологічним висновком. Внутрішнє наповнення сидіння крісла виготовлено з литого формованого пінополіуретану високої щільності 50-60 кг/м3. що не просідає та не змінює форму протягом гарантійного терміну (10 років). Тканина, яка використана при виготовлені крісел відповідає параметрам звукопоглинання та має Протокол випробувань по визначенню групи горючості тканини.

Не менш актуальним питанням залишається стан застарілої електричної мережі будівлі КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО: застарілі системи обліку, від постійних ремонтів скручені електричні мережі, що вже не витримують ту напругу, яку сьогодні потребує організація дозвіллєвої діяльності закладу.

В цьому напрямку за кошти районного бюджету КУ «СЦЗК» ВРР ЗО з ПАТ «Запоріжжяобленерго» РЕМ було укладено договір про стандартне приєднання до електричних мереж системи розподілу, в результаті чого було збільшено необхідну потужність КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО у точці приєднання. Встановлено відповідні системи обліку та автомати. Одночасно з цим, було виконано роботи з виготовлення проектної документації з експертизою з Капітального ремонту електричних мереж КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО, які сподіваємось будуть втілені в життя в недалекому майбутньому.

Першими глядачами в оновленому залі КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО 19 грудня стала малеча Василівщини, яка с захватом приймала творчий подарунок - Новорічний концерт аматорів сцени. Новорічної чарівності заходу додавали оновлені декорації та яскраві ялинкові прикраси.

 

 

 

вівторок, 24 Грудня 2019 13:20 | Переглядів: 415

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]