Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Декларування 2020: Як уникнути технічних питань при вході в Реєстр декларацій

Національне агентство підготувало відповіді на найбільш поширені запитання технічного характеру, які виникають у суб’єктів декларування під час роботи з Реєстром декларацій. Перша група питань пов’язана з входом у Реєстр та може бути викликана: закінченням строку дії кваліфікованого електронного підпису (КЕП; стара назва – електронний цифровий підпис (ЕЦП));

використанням поштової скриньки на електронних ресурсах, які потрапили під дію санкцій (mail.ru, Yandex та інші) ➡️ https://bit.ly/3azZuT3; зміною КЕП після реєстрації в Реєстрі декларацій.

У разі зміни КЕП для роботи в Реєстрі необхідно зробити серію послідовних кроків:

🔹Зайти на сторінку входу до Реєстру https://portal.nazk.gov.ua/login і скористатись посиланням: «Я змінив свій особистий ключ».

🔹У полі Електронна адреса необхідно вказати електронну адресу, яка зазначена у персональному електронному кабінеті суб’єкта декларування, та натиснути кнопку «Вислати код відновлення».

🔹Зайти в поштову скриньку та відкрити лист «Зміна кваліфікованого електронного підпису (ЕЦП) | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ».

Для завершення процедури зміни КЕП необхідно перейти за посиланням, обрати кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг (АЦСК), обрати файл особистого ключа та вказати пароль від нього, натиснути кнопку «Змінити кваліфікований електронний підпис (ЕЦП)».

Більше роз’яснень можна знайти на офіційному вебсайті НАЗК у розділі «Технічна допомога» ➡️ https://bit.ly/2sKZPkw

 

п'ятниця, 24 Січня 2020 09:21 | Переглядів: 337

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]