Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Ювілей «Світоча»

27 лютого 2020 року в оновленому Палаці культури «Гірник» м. Дніпрорудне відбулося урочисте свято, присвячене 50-річчю КЗ «Дніпрорудненська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Світоч» ВРР ЗО, яку очолює директорка Розумейко Тетяна Миколаївна. Відчуття єдиної родини не зникало протягом всього свята. Теплі слова ведучих були звернені до всіх присутніх в залі. Згадали історію, шлях становлення та розвитку школи «Світоч».

Дніпрорудненська школа № 2 відкрила свої двері 15 серпня 1969 року. З перших днів роботи школа взяла курс на творчу результативну діяльність. Протягом багатьох років школа має свою неповторність у співпраці учитель-учень-батьки.

Колектив школи «Світоч» завжди знаходиться в творчому пошуку нових форм і методів освітньої роботи. Колектив відрізняється своїм високим професіоналізмом, де один вчитель має почесне звання «Заслужений учитель України», 19 - мають педагогічне звання «учитель-методист», 14 - «старший учитель», 37 педагогів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

Школа двічі ставала дипломантом Міжнародної виставки «Сучасні навчальні заклади». Школа є активним учасником Всеукраїнської асоціації гімназій України. Зараз педагогічний колектив бере участь в обласному проєкті GoogleAppsforEducation, а в 2018 році школа стає переможцем грантового конкурсу FIRST Lego League від благодійного фонду Lego Foundation. У 2014 та 2015 роках бере активну участь у Міжнародних виставках інноваційних навчальних закладів у м. Київ та у 2018 році одержує диплом ІІ ступеня за участь у виставці «Освіта Запорізького краю».

Школа тричі проходила ліцензування на право надання освітніх послуг з навчання учнів професій «Оператор комп’ютерного набору», «Швачка», «Водій автотранспортних засобів категорії «В», двічі отримала Сертифікат про державну акредитацію закладу в Міністерстві внутрішніх справ з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв. На сьогоднішній день – це єдина школа в області, яка надає такі послуги.

Протягом багатьох років поспіль школа посідає І місце в районі за результатами предметних олімпіад і має по 8-10 призових місць у складі обласної команди.

Щороку результати випускників навчального закладу очолюють районну рейтингову таблицю за результатами ЗНО.

Участь і перемоги учнів і вчителів школи у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах – це не великий успіх, а постійний результат щоденної роботи вчителів освітнього закладу.

Десять років і десять перемог у Програмі обміну майбутніми лідерами FLEX, це десять учнів, які мали можливість жити і навчалися у США.

Система Колективних творчих справ допомагає розвивати творче ставлення до виконання будь-якої справи і сприяє майбутній успішній соціалізації випускників школи «Світоч».

Тільки в цьому році 583 учні задіяно в Проекті «Слава твоя, школо «Світоч».

Школа визнана флагманом освіти й науки України, нагороджена дипломом «За вагомий внесок у розвитку освіти і науки України»

Це школа нового типу, де давно створено єдиний інформаційний простір, де впроваджуються хмарні технології в навчальний процес та в управлінську діяльність.

За довгих 50 років школу очолювало 6 директорів: Віктор Васильович Штепа, Лідія Іванівна Козлова, Григорій Анатолійович Грабовець, Ольга Дмитрівна Грабовець, Євген Олександрович Іванов, Тетяна Миколаївна Розумейко.

Почесні гості вітали колектив зі славетним ювілеєм. Заступник голови Василівської районної ради Дашковський Андрій Миколайович та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Ошурков Олег Васильович від імені голови районної ради Калініна Дениса Сергійовича вручили Почесну відзнаку колективу школи «За заслуги перед громадою Василівського району» та за багаторічну сумлінну працю, з нагоди ювілею вручили грамоти представникам колективу.

Заступник голови Василівської районної державної адміністрації Зайцев Василь Іванович, начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Василівської районної державної адміністрації Герон Тетяна Миколаївна, голова районної організації профспілки освіти і науки України Сергєєва Альона Вікторівна вручили грамоти і привітали освітян. Школа отримала у подарунок відеопроектор.

Міський голова Коробов Юрій Миколайович та його заступник Малиш Сергій Григорович привітали колектив з ювілеєм, вручили подяки з нагоди 50-річчя школи від міського голови та подарували телевізор.

Від керівництва ПрАТ ЗЗРК заступник Голови правління, фінансовий директор Альберт Косегі, директор з виробництва Ракша Вадим Валерійович, начальник відділу кадрів Ардальянов Костянтин Юрійович, начальник шахти «Прохідницька» Левченко Сергій Васильович привітали колектив та вручили подарунковий сертифікат на 20 000 гривень.

Від освітянської спільноти щирі слова привітання пролунали зі сцени будинка культури, а саме, від Харченко Наталії Володимирівни, директорки КЗ «Дніпрорудненська ЗОШ І-ІІ ступенів», Башкової Ірини В’ячеславівни, директорки КЗ «Балківська ЗОШ І-ІІ ступенів», Гавязя Анатолія Володимировича, директора КЗ «Балківська ЗОШ І-ІІІ ступенів; Разієвської Жанни Володимирівни, заступника директора з НВР КЗ «Дніпрорудненська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Талант», Бачурської Тетяни Анатоліївни, заступника директора з НВР КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія», Новік Наталії Вікторівни, директорки Дніпрорудненського індустріального коледжу, Осипенка Сергія Миколайовича, директора ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей», Радецької Альони Василівни, завідувачки міською бібліотеки сімейного читання, представника від народного депутата Юлії Яцик, та від завідувачок дошкільних закладів міста Новохацької Ніни Василівни, Іващук Наталії Миколаївни, Ушакової Марини Василівни, Дон Лідії Володимирівни, Плотнікової Марини Євгеніївни.

Кожен учень, ветеран, педагог не залишилися на святі без теплих слів привітання і подяки.

 

 

понеділок, 02 Березня 2020 08:24 | Переглядів: 364

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]