Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Ремонтні роботи продовжуються

На шляху непростих реформувань в державі галузь культури не залишається поза увагою депутатів Василівської районної ради. За рахунок районного бюджету початок 2020 року ознаменувався продовженням ремонту для КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО. Логічним продовженням минулорічного капітального ремонту актової зали стало оновлення авансцени. В результаті використання сучасних 3D панелей, екологічно чистих матеріалів, основу яких складає натуральний гіпс, інтер’єр актової зали став більш стильним та оригінальним.

Справжнім подарунком для глядачів Василівщини стане повернення гардеробу КЗ «Василівський ЦКД» ВРР ЗО, актуальність якого викликана встановленням в минулому році нових глядацьких крісел в актову залу. Будівельні роботи поточного ремонту гардеробу розпочато з встановлення основних металопластикових конструкцій, улаштуванням армстронгу, світильників на стелі та декоративної штукатурки на стінах, укладення плитки на підлозі…Замовлені зручні вішаки.

Не залишись без уваги і початкові спеціалізовані музичні школи району. За рахунок районного бюджету відповідно до вимог нових навчальних програм та з метою більш якісного забезпечення начального процесу, були придбані акустичні колонки, синтезатор, гітари, перкусійні інструменти, струни для гітари, скрипки, домбри, учбові гіпсові моделі для художників, станки хореографічні тощо. Здійснено організаційне забезпечення проведення першого районного мистецького конкурсу серед учнів дитячих музичних шкіл району «Таланти Таврії», проведення якого заплановано на кінець березня.

Сподіваємось, що завдяки оновленню матеріально-технічної бази, нові творчі перемоги учнів музичних шкіл та виступи аматорів сцени району на чисельних святах, надихнуть не тільки депутатів Василівської районної ради, а й інших представників органів місцевого самоврядування на підтримку галузі культури.

 

вівторок, 10 Березня 2020 11:52 | Переглядів: 352

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]