Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Висловлюємо глибокі співчуття з приводу смерті Воскобойника Андрія Йосиповича.

Голова Василівської районної ради, депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 93 році пішов з життя Воскобойник Андрій Йосипович, голова Василівської районної організацій інвалідів війни та Збройних сил. Громада району шанувала Андрія Йосиповича, як фронтовика та ветерана, що зі зброєю в руках пройшов через роки війни до Дня Перемоги. За свої військові звитяги, за мужність і відвагу Андрій Йосипович нагороджений Орденом «Вітчизняної війни І ст.» та медаллю «За відвагу».

26 років Андрій Йосипович, піклувався про інвалідів війни та Збройних сил Василівського району, займав активну громадську позицію, входив до складу районного комітету з питань національного патріотичного виховання молоді при районній державній адміністрації.

Як голова районної організацій інвалідів війни та Збройних сил завжди допомагав та підтримував кожного, примножував подвиги старшого покоління, сповна віддавав себе служінню та становленню рідного краю.

За вагомий внесок у життя і діяльність громадськості району, активну участь у заходах, спрямованих на соціальний захист ветеранів, героїко-патріотичне виховання молоді нагороджений Почесною відзнакою «За заслуги перед громадою Василівського району».

Неодноразово нагороджувався грамотами Василівської районної ради та Запорізької обласної ради.

У ці сповнені тугою і сумом скорботні дні поділяємо біль непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Андрія Йосиповича.

Світлий спомин про нього житиме у вдячній пам’яті всіх, хто працював з ним, хто знав, любив та поважав цю гідну людину.

Світла пам’ять його душі...

 

понеділок, 30 Березня 2020 10:18 | Переглядів: 316

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]