Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

2020-й – рік 75-ї річниці перемоги над нацизмом

Війна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України. 75 років минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат на українських землях, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів українців.

Нажаль, так сталось, що в цьогорічну програму святкування втрутилося сьогодення. Але і в умовах пандемії коронавірусної хвороби керівництво району не змогло залишити поза увагою наших ветеранів та інвалідів війни. Напередодні цієї знаменної дати з Дня Перемоги, кожен з тих хто безпосередньо виборював ціною свого життя та здоров’я бажаний мир та спокій отримали особисті привітання від керівництва району та депутатського корпусу.

Голова районної ради Денис Калінін разом з керівниками органів місцевого самоврядування відвідали ветеранів та інвалідів війни нашого району: Безуглу Олександру Іванівну, Дядя Василя Гавриловича, Голуб Лідію Сергіївну, Панченка Василя Миколайовича, Попова Якова Тимофійовича, Гапона Івана Лаврентійовича та Борисенка Василя Григоровича.

Працівники комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Василівської районної ради Запорізької області також привітають ветеранів міста Дніпрорудне: Собка Дмитра Никифоровича, Морозову Лідію Олександрівну, Рубель Федора Антоновича, Рубцова Івана Єгоровича, Летюка Івана Євтихійовича, Піскуна Григорія Павловича та Азарова Анатолія Миколайовича. Голова Балківської сільської ради Марія Радченко привітала Поліщука Миколу Івановича від імені керівництва району та депутатського корпусу.

Ветеранам дякували за їх подвиги у роки війни, за працю в повоєнні роки. Разом із словами побажань здоров’я, сімейного затишку ветеранам від районної ради, депутатського корпусу, райдержадміністрації та місцевих рад вручили подарунки – продуктові набори.

 

 

 

вівторок, 05 Травня 2020 14:39 | Переглядів: 270

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]