Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

ЗНО – 2020 у Василівському районі: особливості проведення в умовах пандемії коронавірусу

Сьогодні, голова районної ради Денис Калінін провів нараду з питання підготовки пунктів тестування до зовнішнього незалежного оцінювання (пробна та основна сесії) у Василівському районі. 

До участі в нараді було залучено широке коло учасників: заступник голови районної ради Андрій Дашковський та перший заступника голови райдержадміністрації Андрій Холоша, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олег Ошурков, завідувач сектором освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Герон, директор КУ «СЦЗО» Любов Кузнєцова, завідувач відділу-лікар з організації ї управління охороною здоров’я Василівського міжрайонного відокремленого підрозділу Євген Івченко, головний лікар КУ «Василівський ЦПМСД» Тарас Тищенко та його заступник Ольга Хороль, начальник відділу контролю за дотриманням санітарного законодавства Василівського районного управління Держпродспоживслужби Головного управління Запорізької області Наталія Снецар, директор Василівського пофесійного ліцею Олена Палига, представники коледжу Ольга Кривенька і Людмила Чирва та директор гімназії «Сузір’я» Юрій Шевченко.

Крім того, на нараду запрошені представники силових структур: начальник Василівського ГУНП в Запорізькій області Станіслав Галілєєв та начальник Василівського районного сектору ГУ ДСНС України в Запорізькій області Євген Симоненко.

Зі слів керівництва району, проведення сьогоднішньої наради викликане необхідністю виконання певних організаційних заходів щодо створення безпечних умов для проведення зовнішнього незалежного оцінювання на території району.

Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 24 затверджено рекомендації щодо безпечних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в умовах пандемії.

Ось основні з них:

- Аби уникнути скупчення учасників, допуск до пункту проведення тестування здійснюватиметься за графіком.

- Після проведення термометрії та за умови одягнення захисної маски/респіратора, особи, в яких температура тіла не вища 37,20С, будуть допущені до пункту тестування. Особи, у яких температура вища 37,20С і мають ознаки респіраторних хвороб, не будуть допущені до тестування, однак зможуть скласти іспит у додаткову сесію.

- На вході до пункту тестування передбачені місця для обробки рук антисептиками.

- В аудиторіях під час тестування між учасниками обов’язковою є дистанція 1,2 м, і цього, безумовно, буде дотримано. Приміщення провітрюватимуть і дезінфікуватимуть.

- У пункті проведення тестування чергуватиме медичний працівник.

За результатами наради всі її учасники отримали відповідні доручення.

 

 

 

п'ятниця, 05 Червня 2020 11:33 | Переглядів: 523

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]