Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Оновлення матеріальної бази медичних закладів району триває

Голова районної ради Денис Калінін разом з народним депутатом Юлією Яцик відвідали будівлю КНП «Василівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» ВРР ЗО по вул. Державній, 6.

Більше пів року тому, у ході ремонтних та робіт з реконструкції вже відбувалась зустріч з батьківським активом міста, було вислухано побажання, та зобов’язано керівництво Центру провести всі необхідні заходи щоб виконати всі вимоги НСЗУ щодо облаштування лабораторно - діагностичного блоку, приймального пункту надання медичної допомоги поза основний робочий час (24/7), санітарно-побутового приміщення чергової зміни, приймального відділення чергової зміни.

Керівництвом Центру проведено відповідну роботу. За кошти районного бюджету виконано капітальний ремонт покрівлі, за кошти НСЗУ та районного бюджету впорядковано прилеглу територію, фасад будівлі, головний вхід, здійснено повну заміну каналізації, водопровідної мережі, забезпечено технічне оснащення лабораторії, кабінету щеплень та маніпуляційного кабінету, організовано службу 24/7 (невідкладна допомога). Забезпечено доступність для людей з обмеженими фізичними можливостями та виокремлено зону для прийому здорової дитини.

Слідуючи здоровому глузду та дослуховуючись до побажань громадськості, при цьому враховуючи вимоги НСЗУ роботу сімейних лікарів організовано так, щоб родини з дітьми мали можливість отримати медичну допомогу з урахуванням особливостей педіатричної служби, бо не секрет, що одним з пріоритетних критеріїв вибору сімейного лікаря для більшості родин була його спеціалізація насамперед у педіатрії.

Юлія Григорівна подарувала амбулаторії телевізор, для підняття настрою пацієнтам під час очікування прийому та привітала з Днем медичного працівника.

Амбулаторія працює в штатному режимі, активно ведеться прийом пацієнтів, працюють всі служби, продовжується комплектація кабінету здорової дитини.

Виявляється, що велика робота, яку проведено за участю активної батьківської громадськості, народного депутата України Юлії Яцик, депутатського корпусу районної рад на чолі з Денисом Калініним, керівництва та трудового колективу Центру первинної медицини дійсно стала, без перебільшення - загальнонародною справою.

 Коли ми разом, ми завжди досягаємо успіху!

 

 

 

вівторок, 23 Червня 2020 13:45 | Переглядів: 256

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]