Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Робочі зустрічі продовжуються

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін відвідав бюджетні заклади Степногірської селищної та Приморської сільської рад. Степногірський селищний голова Ірина Кондратюк ознайомила з приміщенням майбутнього центру надання адміністративних послуг, який буде обслуговувати мешканців селища та навколишніх населених пунктів. Зважаючи на потребу раціонального використання ресурсів громади, 

надання максимальної зручності мешканцям в отриманні широкого спектру адміністративних послуг у єдиному офісі (ЦНАП), у 2019 році Степногірська селищна рада подала заявку на участь у Програмі "U-LEAD з Європою" і була відібрана для подальшої її реалізації. Одним з пріоритетних завдань Програми є розбудова мережі сучасних Центрів надання адміністративних послуг. Оскільки Програма не надає підтримки щодо проведення ремонтних робіт, вони виконуються на умовах співфінансування з місцевого бюджету, субвенцій районного та обласного бюджетів (фонд обласних депутатів). Наразі, на першому поверсі адміністративної будівлі селищної ради, активно ведуться ремонтні роботи для майбутнього ЦНАП. На проведення капітального ремонту з районного бюджету було виділено більше 250 тис.грн.

Після Центру було відвідано Степногірську ЗОШ I-III ступенів, оглянуто хід підготовки до нового навчального року.

Директори закладів освіти Приморської сільської ради Андрій Підгорний та Володимир Божко також ознайомили зі станом підготовки закладів до навчального року 2020 – 2021 років.

Наприкінці поїздки, на базі Приморської АЗПСМ відбулась зустріч з в.о. директора КНП «Василівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» ВРР ЗО Тарасом Тищенком та завідуючою амбулаторією Світланою Дімітровою.

 

четвер, 16 Липня 2020 15:58 | Переглядів: 448

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]