Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Вчимося жити в нових умовах разом!

Новий навчальний рік у районі розпочався за графіком, але коронавірусна хвороба (COVID-19) внесла певні корективи з якими всім нам треба вчитися жити та чітко дотримуватись протиепідемічних заходів. Районною радою спільно з районною державною адміністрацією зроблено все, щоб школи, садочки, заклади позашкільної освіти та заклади культури району були забезпечені всім необхідним для дотримання карантинних вимог.

Для 23 закладів загальної середньої освіти району було закуплено до 01 вересня 2020 року на кошти районного бюджету безконтактні інфрачервоні медичні термометри JXB-178, засоби для гігієнічної і хірургічної обробки рук Неостерил, універсальний засіб на основі дихлорізо-ціанурату натрію Санітаб, пакети для збору медичних відходів клас В – (небезпечні, ризиковані відходи), контейнери для збору медичних відходів на загальну суму 115 тис. грн.

Наразі сервісним центром закладів освіти районної ради здійснюється придбання додаткової партії антисептичних засобів та обладнання (термометри, рушники, тримачі для рушників, гумові рукавички), які будуть розподілені між школами, ДЮСШ та позашкільними закладами на загальну суму 165 тис.грн. за кошти районного бюджету. Районною радою погоджено придбання за рахунок кошті районного бюджету виділених на утримання дитячих садочків засобів індивідуального захисту та обладнання (20 дошкільних закладів).

Не залишилися поза увагою і заклади культури. Базова мережа закладів культури Василівського району складається з Централізованої бібліотечної системи, 18 клубних закладів, 2 музеїв, 5 початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

П’ять мистецьких шкіл першого вересня прийняли 683 учня, Для організації безпечного освітнього процесу сервісним центром закладів культури районної ради витрачено більше 35 тис.грн. на придбання всього необхідного обладнання та засобів захисту. Враховано забезпечення будинків культури, музеїв, централізованої бібліотечної системи, мистецьких шкіл.

Додатково, з резервного фонду районного бюджету виділено ще 83100 грн. на закупівлю додаткового обладнання та засобів захисту.

Вчимося жити в нових умовах разом!

 

понеділок, 07 Вересня 2020 16:51 | Переглядів: 645

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]