Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Робочий візит у ПАТ «Племзавод «Степной»

Днями, в рамках робочого візиту у місто Кам'янка-Дніпровська голова районної ради Олена Здор відвідала публічне акціонерне товариство «Племзавод  «Степной» в селі Заповітне. В ході візиту було оглянуто  всі блоки молочного комплексу, доїльної зали, ковбасний цех, кормозаготівельну техніку, використання техніки, годівлі, утримання, доїння та лікування корів. ПАТ «Степной» є одним з найуспішніших підприємств Василівського району, яке забезпечує жителів, не лише села, робочими місцями. Продукцію цього заводу можна побачити не тільки в Запорізькій області, а і в інших регіонах України.

Господарство займається виробництвом зернових культур, молока, м’яса, розведенням племінного поголів'я великої рогатої худоби та свиней, переробкою власної сировини для виробництва м’ясних та молочних продуктів, використовуючи передовий досвід і новітні сільськогосподарські технології.

Вся ця продукція молокозаводу відрізняється досить коротким терміном зберігання, що свідчить про відсутність шкідливих консервантів і високу якість.

Генеральний директор ПАТ «Племзавод «Степной» Анатолій Волков повністю впевнений у своїй продукції, адже для нього підприємство є сенсом життя. Тому головне бажання - зробити село заможним, а працю аграрія, сільгоспвиробника поважною і шанованою.

 

 

 Додатково:

Приватне акціонерне товариство «Племзавод «Степной» функціонує з вересня 1995 року. Основні види його діяльності - виробництво зерна, соняшника, м'яса, молока, розведення і реалізація племінних свиней. Додаткові підприємство займається переробкою м'ясних продуктів і молока. На постійній основі тут працюють 420 чоловік.

Як повідомив голова правління ПАТ «Племзавод «Степний» Анатолій Волков, на сьогодні підприємство утримує 2065 голів великої рогатої худоби (в т.ч. 1050 корів молочного напряму) та 12680 голів свиней. Господарству присвоєно статус племінного заводу з розведення свиней породи Дюрок, Ландрас, Велика біла, великої рогатої худоби української чорно-рябої молочної породи, а також статус племінного репродуктора з розведення великої рогатої худоби Абердин-ангуської породи.

Крім цього, щорічно підприємством обробляється 9712 га орної землі. У структурі посівних площ зернові займають 61,2% від площі ріллі, з них: пшениця - 40%, технічні культури - 26,6%, соняшник - 20,8%, кормові культури - 12,2%.

Молоді працівники ПАТ «Племзавод «Степний» забезпечуються житлом. Зокрема, для них було побудовано 19 квартир. Відповідно до соціальних гарантій виділяються кошти на придбання ліків і путівок для оздоровлення працівників господарства, пенсіонерів, ветеранів війни, надаються послуги з обробітку присадибних ділянок. 

 

 

 

 

 

понеділок, 01 Березня 2021 11:44 | Переглядів: 173

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]