Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Поліцейські офіцери Запорізьких громад отримали нові службові автомобілі

1 березня  голова облдержадміністрації Олександр Старух та голова обласної ради Олена Жук взяли участь в урочистому врученні запорізьким громадам 19 нових службових автомобілів у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». На сьогодні у 20 територіальних утвореннях неcуть службу 30 поліцейських офіцерів. Правоохоронці працюють і мешкають на території горомад, забезпечуючи законність і спокій. 

Як розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції у Запорізькій області Павло Карабута, втілення масштабного проєкту «Поліцейський офіцер громади», що реалізується коштом міжнародних партнерів, дозволило суттєво підняти рівень довіри до поліції у сільській місцевості. Якщо раніше він сягав не більше 20%, то на сьогодні, після початку втілення проєкту, довіра населення зросла до 70%.

- Запорізькі громади отримують не лише поліцейського, а поліцейського з транспортом, і це дуже важливо. Я вважаю, що в цьому проєкті мають брати участь не лише 20 громад, а всі 67, що створені у Запорізькій області. Насамперед, це спокій та безпека місцевих мешканців. Я вітаю керівників громад та правоохоронців, які отримали транспорт, та бажаю подальшої плідної роботи, - зазначив голова облдержадміністрації Олександр Старух.

Свідоцтво та ключі від автомобілів отримали поліцейські офіцери та голови Чкалівської, Михайлівської, Широківської, Осипенківської, Новоалександрівської, Гуляйпільської, Роздольської, Біленківської, Мирненської, Берістівської, Приазовської, Новоуспенівської, Долинської, Веселівської, Воскресенівської та Петромихайлівської громад.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

 

вівторок, 02 Березня 2021 09:06 | Переглядів: 127

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]