Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулось засідання сьомої сесії районної ради

Сьогодні відбулось засідання сьомої сесії Василівської районної ради восьмого скликання. Відкрила і провела сесію голова районної ради Олена Здор.

 Напередодні проведено засідання профільних комісій, на яких ухвалено з доповненнями та змінами проєкти рішень для розгляду на сесії.

 У роботі сесії взяли участь 26 депутатів з 42, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, керівник Василівської окружної прокуратури Олексій Веклич, голови об'єднаних територіальних громад Василівського району, керівники первинної ланки закладів охорони здоров'я.

Перед початком розгляду сесійних питань голова районної ради Олена Здор відзначили та висловила подяку учасникам конкурсу для створення офіційної символіки Василівського району - це Володимир Тирон (м. Василівка), Валерія Руденко (с. Велика Білозерка), Олександр Клюянов (м. Дніпрорудне), КЗ «Благовіщенська ЗОШ І-ІІІ ступенів», КЗ «Новодніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів», Микита Тахтаров (м. Василівка), Альна Орел та Анжела Бень (с. Велика Білозерка) та Світлана Вовк (с. Мала Білозерка). На цей час ведеться активна робота з Українським геральдичним товариством щодо опрацювання робіт, які набрали найбільшу кількість балів при оцінюванні.

Також перед пленарним засіданням керівник Василівської окружної прокуратури Олексій Веклич ознайомив депутатів з узагальненими статистичними та аналітичними даними про результати діяльності за І півріччя поточного року на території району.

На сесії були розглянуті питання змін до бюджету, безоплатної передачі майнових прав та майна у комунальну власність громад, забезпечення соціального захисту та врегулювання земельних відносин.

Загалом депутати розглянули 10 питання порядку денного та прийняли 10 рішень.



середа, 07 Липня 2021 15:12 | Переглядів: 224

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]