Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Привітання з Днем бухгалтера та аудитора України!

Шановні працівники обліку та аудиту Василівського району! Щиро і сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем бухгалтера та аудитора!

Важливість бухгалтерської та аудиторської діяльності в суспільстві беззаперечна. Загальне пожвавлення економічних та фінансових процесів підвищує рівень відповідальності людей цих професій, спонукає їх до впровадження нових сучасних методів у бухгалтерському обліку. Бухгалтери та аудитори стають надзвичайно важливою і подекуди ключовою ланкою ведення господарської діяльності та бізнесу.

Хочемо висловити щиру вдячність працівникам фінансових підрозділів закладів та установ Василівського краю за сумлінність, відповідальність, компетентність, висококваліфіковану працю. Адже саме від Вас залежить ефективний розвиток фінансово-господарської діяльності установ, підприємств та організацій району. Дякуємо Вам за вагомий внесок у життя людей, у життя нашої країни.

В цю прекрасну літню пору прийміть найщиріші побажання успіхів і нових досягнень у Вашій важливій справі, міцного здоров’я, щастя і добра, сімейного затишку, миру та благополуччя!

 

З повагою,

голова районної ради Олена Здор,
депутатський корпус та виконавчий
апарат районної ради



п'ятниця, 16 Липня 2021 09:25 | Переглядів: 96

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]