Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Місія можлива

Децентралізація влади і ресурсів дають поштовх до розвитку місцевого самоврядування і територіальних громад. Сьогодні у великій залі засідань відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Василівського району.

Стратегія - це візитний документ, який повинен дати відповіді на питання: «Якими ми бачимо громади району у довгостроковій перспективі?» «Як себе ідентифікують громади в масштабі укрупненого району?» «Чи є у нас потенціал налагодити міжмуніципальне співробітництво для вирішення проблем разом?» «Як в умовах ресурсних обмежень збалансувати різні виміри?»

Як показує ситуація, процес стратегічного планування складний, амбітний, місцями критичний, але безумовно творчий і цікавий! Цей документ має сенс якщо бачення, яке в ньому прописане через візії, стратегічні і операційні цілі, індикатори їх досягнень розуміють і поділяють представники всіх, або більшості територій громад. Маючи потужне представництво депутатів від району в Запорізькій обласній раді (Н.Г.Кругляк, О.А.Каліман, М.М.Пастушенко, С.В.Джуган, О.Г.Білий, В.І.Дудка, В.Г. Тарасов), активно працюючого на території народного депутата Юлію Яцик цей шлях буде пройдено впевнено і результативно!

Дякуємо керівнику Агенції регіонального розвитку Запорізької област Аскаду Ашурбекову, доктору філософських наук, професору, голові дослідницького комітету «Соціальне прогнозування» соціологічної асоціації України» Максиму Лепському та асистентам Ользі Григоренко, Тетяні Гавриленко та Андрію Волкову за організацію цікавого процесу.



вівторок, 20 Липня 2021 15:10 | Переглядів: 491

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]