Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Депутати обласної ради запропонували комплексний підхід у питанні берегоукріплення приморських територій

Депутати профільної комісії запропонували комплексний підхід у питанні берегоукріплення приморських територій

На природоохоронних заходах зосередили увагу депутати під час засідання комісії з питань екології, охорони надр та раціонального природокористування, яке відбулося сьогодні, 21 липня.

Депутати розглянули низку проєктів рішень, запланованих для розгляду на сесії обласної ради, зосередивши увагу саме на профільних питаннях та зверненнях, що надійшли на комісію від громади, депутатів Верховної Ради України та обласної адміністрації.

Так, депутати Людмила Желєва, Валерія Матвієнко, Олександр Білий, Олексій Кравчун, Сергій Путря підтримали пропозицію голови комісії Ігоря Чумаченка створити робочу групу щодо розв’язання проблеми водозабезпечення Плодородненської та Роздольської сільських рад. Розглянувши звернення про можливість фінансування коштом обласного екофонду заходів з берегоукріплення міста Приморськ, депутати дійшли висновку, що це питання болюче для всіх міст і селищ Азовського узбережжя. А тому слід розробити комплексну програму з берегоукріплення, яка міститиме пропозиції від постійної комісії, й підготувати її для фінансування в наступному бюджетному році.

Депутати також заслухали міського голову Дніпрорудного Євгена Матвєєва щодо планів з ліквідації аварійності каналізаційної мережі. В проєкті перерозподілу обласного бюджету, який внесений на розгляд сесії, передбачені кошти на співфінансування декількох заходів з реконструкції мереж водовідведення міста, втім, як виявилося, нещодавно було виявлено ще одну аварійну ділянку протяжністю близько 60 м. За словами Євгена Матвєєва, ситуація контрольована, також розпочалися роботи з ліквідації аварійності мереж раніше запланованих ділянок.

Депутати також заслухали доповідь представників Запорізької торгово-промислової плати про Міжнародний Запорізький екологічний форум.

 

 

 

Запорізька обласна рада



четвер, 22 Липня 2021 08:53 | Переглядів: 131

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]