Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Привітання народного депутата України Юлії Яцик із Днем знань!

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі друзі! Щиро вітаю всіх Вас із вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

Традиційний шкільний дзвоник пролунає для вас в особливий рік – наша держава відзначає свій тридцятирічний ювілей. Сьогодні освіта є одним із пріоритетів подальшого піднесення Запорізького краю, яка в усі часи була осередком формування інтелектуальної еліти нашої держави. З розвитком і реалізацією науково-освітянського потенціалу пов’язується майбутнє нашого регіону як потужного центру інноваційної активності.

Педагогічні працівники Василівського району докладають чимало зусиль для творчого розвитку і самоствердження молодого покоління, щедро дарують свою життєву мудрість та сповна розкривають педагогічну майстерність на освітянській ниві. Щира вдячність Вам за самовідданість, за покликання сіяти знання і добро, прагнення жити й творити майбутнє своєю невтомною працею!

Дорогі діти, хай кожен шкільний новий день приносить позитивний досвід та слугує черговою сходинкою до нових досягнень! Бажаю Вам невичерпних творчих сил і наснаги, впевненості, успіхів!

Зі святом Вас усіх – із Днем знань. З початком нового 2021/2022 навчального року!

 

З повагою,

народнй депутат України Юлія Яцик



вівторок, 31 Серпня 2021 11:35 | Переглядів: 57

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]