Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Привітання з початком нового навчального року!

Дорогі учні та студенти! Шановні освітяни, педагоги та батьки! Сердечно вітаємо усіх Вас із Днем знань та початком нового навчального року! День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній.

У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Дорогі колеги, шановні вчителі та викладачі, пам’ятайте – саме завдяки Вашій щоденній праці твориться майбутнє країни.

Попереду велика робота. В освіті нема місця байдужим і випадковим людям. Яскрава, творча, ініціативна особистість – портрет учителя нової доби. Покладаємося на Ваші мудрість, професіоналізм і терпіння. Віримо, що разом ми зможемо реалізувати непрості завдання, що стоять перед сучасною українською освітою та наукою.

Від усієї душі бажаємо Вам злагоди, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці! Зичимо, щоб кожен Ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи.

Зі святом Вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

 

З повагою,

голова районної ради Олена Здор,
депутатський корпус та
виконавчий апарат районної ради



вівторок, 31 Серпня 2021 16:05 | Переглядів: 88

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]