Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

«Ярмарок спорту»: справжній фестиваль активного і здорового способу життя!

11 вересня, в День фізичної культури та спорту, в Енергодарі, в парку Перемоги Запорізької АЕС, відбулося масштабне свято – справжній фестиваль активного і здорового способу життя – «Ярмарок спорту». Ініціатором заходу виступила громадська спілка «Асоціація Спортивних Організацій» за підтримки Енергодарської міської ради та Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької ОДА.

Спортсмени Енергодара відомі далеко за межами області та України. Вони зберігають та примножують славні традиції, зміцнюють авторитет нашого краю. Це результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів. Тож всі вони цього дня приймали вітання зі святом.

Від імені міської влади учасників та гостей заходу привітав перший заступник міського голови Іван Самойдюк: «Це свято людей, які своє життя свідомо пов’язали з великим спортом. І щоденно, наполегливо та завзято працюють на результат. Часто – долаючи себе, виходячи за звичні рамки комфорту. І нагородою їм служать не тільки медалі й кубки змагань різного рівня, а й любов та повага земляків. Це люди, якими ми пишаємося! Водночас це свято і тих, хто не ставить за мету піднятися на спортивний п’єдестал переможця, а просто дбає про своє здоров’я, Я радий, що в нашому місті так багато і успішних професійних спортсменів, і тих, хто свідомо обирає рух та активність як спосіб життя».

Іван Гнатович зазначив також, що велика роль в розвитку й популяризації різних видів спорту в Енергодарі належить НАЕК «Енергоатом», профспілці й адміністрації Запорізької АЕС та зокрема Організації молоді атомної електростанції, яка виступає ініціатором більшості масштабних свят в нашому місті.

Привітання з Днем фізичної культури та спорту і успішним стартом першої «Ярмарки спорту» в Енергодарі також прозвучали від депутатки Верховної Ради України Юлії Яцик, голови Василівської районної державної адміністрації Андрія Холоші, т.в.о. генерального директора ЗАЕС Дмитра Вербицького, голови первинної профспілкової організації ЗАЕС Івана Здравчева, голови громадської спілки «Асоціація спортивних організацій» Антона Карнауха, депутатки Запорізької міської ради Інни Пенчук, в.о. обов’язки начальника управління освіти Олени Ржевської.

В Енергодарі широко представлені 32 різних види спорту. Цього дня участь в заході взяли наступні спортивні заклади та організації:

Енергодарська дитячо-юнацька спортивна школа з боксу ім. В.Р. Манзулі, (директор Сергій Смагора), яка славиться плеядою успішних боксерів.

Спортивно-оздоровчий комплекс Запорізької АЕС, представлений такими дисциплінами як: міні-футбол, волейбол, вільна боротьба, веслування на байдарках та каное. Тренери – Станіслав Тілінін, Юрій Рожков, Сергій Снежко, Ігор Черненко, Сергій Ліпатніков, Олександр Раєвський, Олександр Зубенко та Сергій Сарана.

Спортивний клуб «Тівар – борцівська команда» - вільна боротьба, сумо. Тренери – Станіслав Тілін, Віктор Вардугін, Олексій Савін, Владислав Латишев.

Спортивний клуб «Вітязь» - художня гімнастика (керівник Віталій Фесенко).

Енергодарський Центр туризму, краєзнавства та спорту Енергодарської міської ради – легка атлетика, бокс, сумо, спортивна акробатика та чирлідінг, міні-футбол, спортивне орієнтування та пішохідний туризм (керівник Наталія Ясінська).

Міська федерація хортингу та ГО «Кіокушинкай кан карате до» - керівник Вадим Губарєв. Енергодарська міська федерація айкідо - керівник Наталія Свищенко. ГО «Школа КЕМПО» - кіокушинкай карате до - керівник Андрій Шишко. Студія «DomYoga» – тренери Анастасія Прядко та Марія Ротань. ГО «Федерація ПОУЛ спорту та повітряної акробатики України» в місті Енергодарі, студія «Фенікс» - направлення полденс, керівник Олена Пелипенко. Міський танцювальний колектив Dance Fit/Zoomba – керівник Дмитро Садович.

З нагоди професійного свята спортсмени, їх тренери, керівники спортивних закладів та секцій, вчителі фізичної культури були відзначені чисельними нагородами. А кращим подарунком для мешканців міста стали майстер-класи, відкриті заняття, квести на свіжому повітрі, та дружні змагання й показові виступи з різних видів спорту.

 

Енергодарська міська рада



понеділок, 13 Вересня 2021 09:44 | Переглядів: 105

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]