Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Діалог з громадами: Роздольська сільська рада

Сьогодні, в Роздольській сільській раді на базі Будинку культуру «Таврія» відбулася зустріч з представниками активу громади з метою комплексного вивчення проблемних питань та напрацювання шляхів їх вирішення.

В заході взяли участь народний депутат України Юлія Яцик, голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, депутати Запорізької обласної ради Наталія Кругляк, Олег Каліман, Олександр Білий, керівництво громади, депутатський корпус, керівники підприємств, установ та організацій різних форм власності та громадськість.

Під час зустрічі учасники обговорили питання налагодження взаємодії всіх гілок влади в об’єднаному Василівському районі. Особливої уваги потребують питання покращення водопостачання населених пунктів, ремонт та будівництво автомобільних доріг, створення єдиного полігону твердих побутових відходів, забезпечення транспортним сполученням населених пунктів громади з районним центром та інші актуальні для території питання.

Спікери уважно вислухали пропозиції Роздольського сільського голови Сергія Передерія щодо налагодження комунікації та співпраці. Виcловили свої міркування щодо необхідності об’єднання та зосередження зусиль для перспектив розвитку громади.

Окрім того, представники громади виступили з проблемними питаннями та отримали змістовні відповіді. З питань, які потребують додаткового вивчення надано ряд доручень для опрацювання.



вівторок, 11 Травня 2021 16:35 | Переглядів: 221

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]