Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Якісна освіта після реформи

Якісна освіта після реформи закладів освіти Василівської об'єднаної територіальної громади та організація процесу підготовки освітніх закладів до інституційного аудиту про це сьогодні говорили з начальницею управління державної служби якості освіти у Запорізькій області Тетяною Озеровою. За ініціативи голови районної ради Олени Здор та голови Василівської ОТГ Сергія Калімана організовано зустріч за участю освітян.

Реформа освіти продовжується - НУШ, нові стандарти базової освіти, запуск профільної школи, зміна моделі оплати праці педагогів – кілька найнагальніших змін, які очікує найближчим часом освітянське суспільство.

Попередньо обговорили вимоги законодавства про повну загальну середню освіту. Представники громади поінформували про налагодження співпраці з закладами освіти, які стали власністю громади, про профільні і опорні школи, планування роботи та стратегію розвитку освітньої мережі в громаді, про організацію роботи керівників закладів, про контроль, сертифікацію та виконавську дисципліну.

Державною службою якості освіти у Запорізькій області заплановано проведення локальних зустрічей на території всього новоствореного Василівського району за попереднім узгодженням з метою методичної і практичної підтримки й допомоги об'єднаним територіальним громадам.

Після діалогу зустріч продовжили на базі Василівської гімназії «Сузір'я» з директорами та педагогами закладів освіти громади. 



середа, 16 Червня 2021 11:22 | Переглядів: 218

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]