Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Спільно обговорили проблемні питання територій

Сьогодні, 22 червня, голова районної ради Олена Здор спільно з головою райдержадміністрації Андрієм Холошею, депутатами Запорізької обласної ради Володимиром Тарасовим та Сергієм Джуганом, зустрілися з головами об'єднаних територіальних громад Василівського району. У заході взяли участь голова Василівської ОТГ – Сергій Каліман, секретар Кам'янсько-Дніпровської ОТГ – Андрій Дятлов, голова Благовіщенської ОТГ – Василь Трубка, голова Роздольської ОТГ – Сергій Передерій, голова Михайлівської ОТГ – Володимир Рикун, голова Степногірської ОТГ – Ірина Кондратюк.

Було обговорено ряд важливих питань про завершення цьогорічних проєктів регіонального розвитку та розробка нових; отримання та використання субвенції з державного бюджету на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження; процес реконструкції та будівництва об'єктів, за рахунок коштів з Державного бюджету у 2021 році; підготовку об'єктів соціальної та житлово-комунальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період; запровадження у закладах комунальної власності альтернативних видів опалення природному газу та стале забезпечення водопостачання та водовідведення у літній період.

Всі присутні розуміють, що літній час це не лише пора відпусток, а й гарячий період підготовки територій до нового опалювального сезону. Підсумовуючи проведення зустрічі Олена Здор звернулася до голів міських, сільських та селищних рад та зауважила, що районна влада була, є і буде партнером та помічником. Але відтепер розвиток територій залежить від керівників на місцях, адже громади отримали і повноваження, і можливості.



вівторок, 22 Червня 2021 16:36 | Переглядів: 225

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]