Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Вітали з Днем державної служби та Днем Конституції України

Щороку 23 червня, в Україні відзначається День державної служби. Державні службовці майже щоденно сприяють вирішенню питань пов’язаних із дотриманням конституційних прав і свобод українців. Ці положення закріплені найголовнішим законом нашої держави – Конституцією України, ухваленою 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної ради України. Відтоді, 28 червня в Україні святкується День Конституції України.

Символічним є те, що напередодні Дня Конституції України, саме це професійне свято відзначають служителі народу, люди, від яких в певній мірі залежить мир, спокій, добробут і процвітання України — державні службовці.

Сьогодні в великій залі засідань відбулись урочистості, присвячені одразу двом державним святам - Дню державної служби та Дню Конституції України. Розпочалась урочиста частина із виконання Гімну України та виступів керівників міста та районної влади.

Голова районної ради Олена Здор привітала всіх присутніх зі святами. Під час свого виступу зазначила, що бути державним службовцем – це означає самовіддано працювати на благо свого народу та суспільних змін. Від професіоналізму та наполегливості держслужбовців залежить вирішення багатьох важливих питань, які стоять перед Василівським районом та його громадами. А напередодні Дня Конституції України щиро побажала, щоб принципи демократії, рівності, верховенства права, задекларовані Конституцією, повністю втілювались в повсякденне життя, щоб всі люди в Україні відчували себе надійно захищеними Основним законом нашої держави.

Продовженням вітального виступу стало вручення грамот районної ради.

Автори сценарію попрацювали на славу, святковий захід вийшов дуже цікавим та водночас урочистим. Були залучені кращі аматорські колективи Василівської громади, які дарували присутнім захоплюючі патріотичні вірші та пісні.



середа, 23 Червня 2021 10:30 | Переглядів: 402

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]