Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

У районі розпочато процес розробки Стратегії розвитку

Василівською районної радою було подано заявку щодо участі у конкурсі з питання співпраці з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області для формування нового бачення сталого розвитку громад новоствореного Василівського району. За результатами конкурсу район отримав можливість написання Стратегії.

 На цей час створено робочу групу та Положення про неї до складу якої увійшли представники територіальних громад, райдержадміністрації та депутатів районної ради. І сьогодні відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку району, за участі команди Агенції та членів робочої групи.

На початку засідання зі вступним словом до присутніх звернулася заступник голови районної ради Наталія Джуган, яка привітала всіх та подякувала представникам Агенції за підтримку та допомогу у розробці Стратегії.

Протягом дня із робочою групою працювали доктор філософських наук, професор, голова дослідницького комітету «Соціальне прогнозування» Соціологічної асоціації України» Максим Анатолійович Лепський та асистенти Ольга Григоренко, Тетяна Гавриленко та Андрій Волков.

Члени робочої групи долучалися до обговорення тенденцій розвитку, проблемних питань, висловили свої думки, визначали сильні та слабкі сторони територій.

 Отже розпочато роботу над написанням Стратегії, а саме пошук інструментів та шляхів активно розвиватись. Процес створення та розроблення документу не швидкий, триватиме декілька місяців, і вже наступного тижня відбудеться наступна зустріч.

Продовжуємо працювати, наступна сесія планується на 15 липня.



п'ятниця, 09 Липня 2021 14:16 | Переглядів: 524

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]