Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

11 вересня – День фізичної культури і спорту

Шановні спортсмени, тренери, фізкультурники та ветерани фізкультурного руху району! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту – свята здорових, цілеспрямованих людей!

Без сумніву, саме фізично і духовно розвинені люди завжди були опорою суспільства, його рушійною силою. Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наш район, і ми пишаємося Вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви достойно зарекомендували себе в змаганнях на різних рівнях, гідними перемогами здобули славу для себе та як в області, так і за її межами, з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов.

Тож в цей святковий день щиро бажаємо усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

 

 

З повагою,

голова районної ради Олена Здор,
депутатський корпус та
виконавчий апарат районної ради

 



п'ятниця, 10 Вересня 2021 11:06 | Переглядів: 67

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]