Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Огляд об'єкта “Великого будівництва”

Сьогодні, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух перебував з робочим візитом у Василівці. В зустрічі з губернатором прийняли участь голова районної ради Олена Здор, голова районної державної адміністрації Андрій Холоша, міський голова Сергій Калиман, депутати Запорізької обласної ради Наталія Кругляк та Олександр Білий.

В рамках робочої поїздки губернатор оглянув об'єкт “Великого будівництва”, а саме хід реконструкції футбольного поля КЗ «Фізкультурно-оздоровчого клубу «Таврія» Василівської районної ради Запорізької області. За допомогою народного депутата України Юлії Яцик було виділено додаткові 14 млн. грн. на закінчення робіт по реконструкції стадіону, глядацьких трибун, бігових доріжок, туалету з урахуванням вимог по доступності для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Наразі здійснено бетонування підлоги правого та лівого сектору глядацьких трибун.

Укладено, вирівняно та утрамбовано щебневу основу під бігові доріжки, готується основа для укладення бруківки. Виконуються роботи з улаштування зовнішнього туалету. Надалі, за проєктом мають завершити реконструкцію існуючих трибун, облаштувати яму для стрибків з планкою, встановити освітлення поля і трибун, облаштувати тенісний корт, тренажерну зону, автостоянки та велосипедні парковки.

Всі роботи заплановано виконати до середини жовтня.



вівторок, 14 Вересня 2021 17:39 | Переглядів: 153

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]