Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Привітання працівників фармацевтичної галузі!

Щорічно, у третю суботу вересня в Україні представники фармацевтичної галузі святкують своє професійне свято. Це свято всіх, хто пов’язаний з виробництвом ліків та контролем якості лікарських засобів.

Шановні працівники фармацевтичної галузі! Прийміть вітання з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника. Бути фармацевтом — це значить щодня й щогодини піклуватися про здоров’я громадян. І ті, хто виробляє ліки, й ті, хто їх реалізує, — всі вони виконують найважливіше соціальне завдання.

Сьогодні світова фармацевтика зазнає значних змін. Новітні препарати орієнтовані не тільки на боротьбу з хворобою, але і на поліпшення якості життя, довголіття. Своєю самовідданою працею, небайдужим ставленням до людей фармацевти і провізори, вчені, працівники фармацевтичних підприємств галузі, дистриб’ютори заслужили повагу до себе.

Бажаємо Всім, хто працює в галузі, подальшого професійного вдосконалення, міцного здоров’я й наснаги! Нехай це свято наповнить Ваші серця гордістю за нашу фармацію, нехай збуваються Ваші мрії і надії на світле майбутнє України. Віремо, що завдяки Вашій сумлінній праці здоров’я кожної людини і нації в цілому і надалі буде зміцнюватися, а фармацевтична галузь України процвітатиме!

 

 

З повагою,

голова районної ради Олена Здор,
депутатський корпус та
виконавчий апарат районної ради



п'ятниця, 17 Вересня 2021 13:19 | Переглядів: 58

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]