Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Розпочни свою кар’єру в ЗСУ вже сьогодні!

Для багатьох громадян служба за контрактом в армії являється дуже вигідним працевлаштуванням, особливо для мешканців невеликих міст та сел, де особливо важко знайти роботу.

Грошове забезпечення військовослужбовця залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації та становить від 10 200 грн. на місяць. Додатково військовослужбовець отримує:

- виплату за перший контракт;

- щомісячну грошову винагороду за участь в бойових діях: 1 лінія оборони – 17 тис.грн., 2-3 лінія оборони – 6,5 тис.грн.

Додатково щорічно виплачується матеріальна допомога на соціально-побутові потреби та матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі місячного грошового утримання.

Служба за контрактом передбачає наявність стабільної заробітної плати, соціального пакету, всіляких пільг, грошових компенсацій та заохочень:

- речове забезпечення відповідно до установлених норм;

- безкоштовна медична допомога військовослужбовцю та членам його сім’ї;

- право на санаторно-курортне лікування;

- щорічна відпустка від 30 до 45 календарних днів зі збереженням грошового, матеріального забезпечення;

- можливість отримання безкоштовного житла за рахунок держави;

- можливість отримання первинного офіцерського звання;- можливість отримання вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» у ВВНЗ за рахунок держави без відриву від служби тощо, вищий ніж у цивільному секторі розмір пенсійного забезпечення та можливість його отримання за вислугою років.

Тож, якщо Ви шукаєте цікаву роботу з перспективою кар’єрного росту та гідною заробітною платою, завітайте до Василівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою м. Василівка, вул. Соборна, б.18 та більш детально дізнайтеся про військову службу за контрактом у Збройних Силах України.

 

Василівський районний ТЦК та СП



вівторок, 21 Вересня 2021 09:34 | Переглядів: 98

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]