Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Відбулося пленарне засідання восьмої сесії районної ради

Сьогодні під головуванням Олени Здор голови районної ради відбулася восьма сесія районної ради восьмого скликання. Перед початком сесії відбулося спільне засідання комісій та президії районної ради для попереднього погодження проєктів рішень районної ради.

В роботі пленарного засідання окрім 26 депутатів районної ради взяли участь голова райдержадміністрації Андрій Холоша, прокурор Василівської окружної прокуратури Олексій Веклич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, представники об'єднаних територіальних громад, представники ЗМІ.

Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, слово для виступу, було надано начальнику Василівського районного управління поліції – Володимиру Бондаренко. Володимир Анатолійович поінформував депутатський корпус та всіх присутніх про стан оперативної обстановки на території обслуговування Василівського РУП ГУНП за 8 місяців 2021 року та повідомив про заходи щодо попередження вирубки лісових насаджень на підвідомчих територіях ОТГ.

Згодом депутати перейшли до розгляду питань порядку денного чергової сесії.

На порядок денний сесійного засідання голова районної ради Олена Здор запропонувала депутатам винести тринадцять питань, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії районної ради. Традиційно це питання бюджету, земельні питання, тощо.

Велика увага районною радою приділяється питанню підготовки та затвердження на сесіях районної ради галузевих програм по різних напрямах діяльності. Зазначені програми дають змогу забезпечити фінансування або надати фінансову підтримку організаціям та установам, правоохоронним органам для виконання заходів.

Під час восьмої сесії районної ради 8 скликання депутати також внесли зміни до важливих для життєдіяльності району програм, а саме:

- про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2020 № 1 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2021 рік (08302200000)» (зі змінами);

-про внесення змін до рішення районної ради від 18.11.2020 №6 «Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2021 рік»;

- про внесення змін до рішення районної ради від 26.01.2021 №9 «Про Програму підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Василівського району на 2021 рік (зі змінами)»;

- про внесення змін до рішення районної ради від 19.03.2021 р. № 4 «Про районну Програму соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території Василівського району на 2021 рік»;

- про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 19.03.2021 № 5 «Про Програму розвитку архівної справи у Василівському районі Запорізької області на 2021 рік».

Крім того, депутатський корпус затвердив проєкти рішень про Програму профілактики правопорушень та забезпечення громадської безпеки у Василівському районі, розвитку матеріально-технічної бази Василівського РУП ГУНП в Запорізькій області на 2021 рік; про внесення змін до рішення районної ради від 18.12.2020 №12 «Про структуру, штатну чисельність та умови оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради».

Депутати також затвердили проєкти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Мала Білозерка, Нова Білозерка та Орлянське Малобілозерської сільської ради Василівського району Запорізької області.

Окремо розглянули питання затвердження Положень про Герб та Прапор новоствореного Василівського району.

Нагадуємо відвідувачам сайту, що згідно до чинного законодавства усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради та з повною інформацією про ухвалені рішення на сесійному засіданні районної ради ви можете ознайомитись в розділі «Офіційні документи» – «Відомості поіменного голосування».

 



п'ятниця, 24 Вересня 2021 13:19 | Переглядів: 363

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]