Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Школярі п’яти громад області отримали новенькі автобуси для поїздок за знаннями

Сьогодні ще 5 бусів виробництва Запорізького автомобільного заводу відправились в громади Запорізької області.

Ключі від транспортних засобів представникам територій вручили перший заступник голови Запорізької обласної ради Людмила Любім і голова Запорізької ОДА Олександр Старух. До передачі автобусів громадам також долучились депутати Запорізької обласної ради Оксана Бугайчук та Маргарита Трипольська.

Загалом, цього року на купівлю шкільних автобусів для потреб Запорізької області виділено 21,8 млн грн державної субвенції. За умовами співфінансування, місцеві бюджети повинні виділити більше 30% цієї суми. Тож, частка Запорізької області – 10,7 млн грн.

Ці кошти розраховані на купівлю 20-ти автобусів. До 1 вересня 10 громад вже отримали транспорт для перевезення школярів. Сьогодні в громади поїдуть ще 5 бусів. В планах до кінця року закупка ще 5-ти транспортних засобів для того, аби маленькі жителі Запорізької області мали змогу їздити в школу і зі школи з комфортом і із задоволенням.

- Ще два-три роки тому всі говорили, що українське село вмирає. Сьогодні ситуація кардинально змінилась. Громади стали платформами для зростання. Запорізька обласна рада разом з владою на місцях робить все для підвищення рівня дитячого комфорту. Сьогоднішня партія новеньких автобусів, які будуть підвозити школярів до місця навчання, – тому підтвердження, - підкреслила перший заступник голови Запорізької облради Людмила Любім.

Бердянська міська рада Бердянського району, Малобілозерська сільська рада Василівського району Запорізької області, Новенська сільська рада Мелітопольського району та Олександрівська сільська рада Мелітопольського району Запорізької області отримали вже по третьому автобусу для підвозу дітей. Таким чином, всі вони закрили потреби в транспортних засобах для перевезення школярів. Для Запорізької міської ради сьогоднішній бус став першим.

 

Запорізька обласна рада



вівторок, 28 Вересня 2021 11:38 | Переглядів: 112

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]