Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

1 жовтня Міжнародний день музики

Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

За даними проекту DilovaMova.com, вперше Міжнародний день музики провели 1-го жовтня 1975-го року. Засновником цього прекрасного Дня виступила Міжнародна музична рада (IMC) при всесвітній і поважній організації ЮНЕСКО. На 15-й Генеральній асамблеї IMC, проведеної в 1973-му році в Швейцарії, місто Лозанна, було прийнято відповідне рішення. Серед ініціаторів Міжнародного дня музики були присутні багато музикантів і композиторів.

Щиро вітаю всіх музикантів та шанувальників мистецтва з Міжнародним днем музики!

Це свято знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі незалежно від національності, віку та соціального статусу.

Споконвіку людина черпає у цьому чистому джерелі натхнення й сили, світлі сподівання та чисті прагнення. В чарівних мелодіях – радість буття, краса людської душі, велич людини-творця.

Щира подяка музичним колективам Василівського району, викладачам музичних шкіл – всім, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним мистецтвом.

Від імені всього депутатського корпусу районної ради сердечно зичу вам міцного здоров’я, родинного щастя, миру й добра, невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу.

Бажаю щоб в душі завжди звучала приємна і добра мелодія, щоб серце співало і не збивалася з ритму щастя, щоб музика дарувала незабутні відчуття, враження та чудові емоції.

З повагою

голова районної ради Олена Здор,

депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради



п'ятниця, 01 Жовтня 2021 11:52 | Переглядів: 108

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]