Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Вшанували пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали кордони країни

День захисника — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня, у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

Сьогодні, 13 жовтня, напередодні свят пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали кордони рідної країни, прийшли вшанувати голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, перший заступник Василівського міського голови Денис Калінін спільно з представниками військового комісаріату, духовенства, учасниками антитерористичної операції на сході України, громадськими активістами, волонтерами а також жителями міста.

 Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх, хто віддав своє життя захищаючи територіальну цілісність України.

 Після відбулося офіційне покладання квітів до пам’ятного знаку.

У цей день відзначаються свята – настільки близькі між собою, що практично об’єднують весь український народ. Тому бажаємо Україні – миру, а українським сім’ям – благополуччя, спокою, українським синам і дочкам – здоров’я, міцності духу та патріотизму.



середа, 13 Жовтня 2021 09:39 | Переглядів: 256

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]