Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

З 25 жовтня на період дії «червоного» рівня пасажирські перевезення в місті Енергодар буде призупинено

23 жовтня, у ході засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, обговорено епідеміологічний стан на території міста Енергодар, а також запровадження додаткових карантинних обмежень.

На сьогодні рівень захворюваності на СОVID-19 серед енергодарців залишається стабільно високим. За тиждень виявлено 448 нових випадків хвороби, з підтвердженим діагнозом госпіталізовано 28 осіб. Слід відзначити, що з початком дистанційного навчання кількість випадків коронавірусу та ГРВІ серед дітей зменшилась.

На засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Запорізької області було ухвалено ряд рішень стосовно нових карантинних обмежень. Зокрема, щодо пасажирських перевезень автомобільним та залізничним транспортом на внутрішньообласних (міжміських та приміських) маршрутах.

Відповідні рішення прийняті і на міському рівні. Згідно з рішенням міської комісії, починаючи з 25 жовтня на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки пасажирські перевезення по місту будуть заборонені. Підприємствам, які здійснюють перевезення працівників службовим транспортом, рекомендовано розробити графіки та маршрути перевезень таким чином, аби мінімізувати контакт працівників з іншими мешканцями.

Для того, аби у подальшому енергодарці мали змогу безпечно пересуватися громадським транспортом, управлінню комунальної власності спільно з перевізниками доручено вжити заходів щодо продовження вакцинації водіїв маршрутних автобусів. Крім того, УКВ буде опрацьовано питання щодо можливості запровадження додаткових обмежень після виходу з "червоної зони" та відновлення перевезень. Це, зокрема, наявність у пасажирів (крім осіб до 18 років) негативного ПЛР-тестування, сертифіката про вакцинацію або документа, що підтверджує отримання однієї дози вакцини.

 

Енергодарська міська рада



понеділок, 25 Жовтня 2021 09:51 | Переглядів: 54

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]