Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Фінансова участь депутатів Запорізької обласної ради у соціально-економічному розвитку Василівського району

Депутати Запорізької обласної ради від Василівського району активно та системно працюють на своїх кругах. Допомога школам, дитячим садочкам, лікарням, соціальним закладам, іншим комунальним установам; вирішення питань екологічного спрямування, термомодернізації, водопостачання та освітлення вулиць (це лише невеликий перелік проблем) стало можливим за рахунок Програми сприяння виконанню депутатських повноважень Запорізької обласної ради. Кожен з депутатів отримав на реалізацію інфраструктурних проєктів 500 тис. грн. Розставити пріоритети, надати вчасно допомогу задача не з простих. Тому у постійній співпраці з народним депутатом Юлією Яцик, керівниками територій та депутатським корпусом громад питання вирішуються злагоджено. Аналізуючи перелік заходів, пов’язаних з соціально-економічним розвитком Запорізької області у 2021 році вирішено багато життєво важливих питань громад району.

Так депутат обласної ради Наталія Кругляк сприяла покращенню сучасного освітнього простору закладів дошкільної освіти. Шістдесят дитячих навчальних закладів (у всіх 11 громадах району) отримали SMART телевізори. Для комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Василівіської міської ради придбано канцелярське приладдя, для комунального закладу «Верхньокриничанський сільський клуб «Василівської міської ради - музичну апаратуру.

Депутат обласної ради Олександр Белий підтримав придбання кондиціонеру для Дніпрорудненського професійного ліцею; інтерактивного комплекту, математичних геобордів і танграмів для комунального закладу "Опорний комунальний заклад "Василівський ліцей" Василівської міської ради. Для комунального закладу «Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів «Талант»Дніпрорудненської міської ради - апарат для приготування синглентно - кисневих коктейлів МІТ-С, для комунального закладу «Дніпрорудненський Палац культури «Гірник» Дніпрорудненської міської ради - звукове обладнання, для комунального закладу "Дніпрорудненська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів "Світоч" Дніпрорудненської міської ради - проєктор з проєкційним екраном, обладнання для облаштування дитячого майданчика за адресою: Запорізька область, Василівський район, м. Дніпрорудне, вул. Молодіжна, 4 та спортивного інвентарю в комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Гірник» Дніпрорудненської міської ради, виробничого обладнання для комунального підприємства "Комфорт" Дніпрорудненської міської ради.

Завдяки підтримці депутата обласної ради Олега Калімана придбанно сучасне обладнання на харчоблоки КЗ «Роздольський ліцей» Роздольської сільської ради, КЗ «Любимівська ЗОШ І-ІІІступенів» Роздольської сільської ради, КЗ «Новогорівський заклад дошкільної освіти «Вербиченька» - загального розвитку» Роздольської сільської ради. Матеріали для системи опалення для КЗ дошкільної освіти ясла-садок «Сонечко» Михайлівської селищної ради; КЗ «Василівський центр культури і дозвілля» Василівської міської ради отримав проектор AcerH7552ST, фотоапарат NikonD3500.

Депутат обласної ради Віктор Дудка спрямував кошти депутатського фонду на виготовлення проєктно - кошторисної документації «Капітальний ремонт сцени та приміщення танцювальної зали Михайлівського селищного будинку культури» КУ «Центр культури і дозвілля» Михайлівської селищної ради, проєктно - кошторисної документації «Реконструкція з термомодернізацією фасадів та покрівлі будівлі опорного КЗ «Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» ім.. Героя радянського Союзу І.А.Найдьонова» Михайлівської селищної ради, виготовлення проєктно - кошторисної документації «Капітальний ремонт харчоблоку та їдальні КЗ «Тимошівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Михайлівської селищної ради, придбання для закладів освіти Михайлівської селищної ради Василівського району Запорізької області спортивних комплексів та спортивного інвентарю для комунального спеціалізованого мистецького навчального закладу «Михайлівська музична дитяча школа» Михайлівської селищної ради,а також ноутбука, телевізора та комп’ютерного обладнання для опорного комунального закладу «Михайлівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - гімназія» ім. Героя Радянського Союзу І.А. Найдьонова» Михайлівської селищної ради. Матеріалів та обладнання для створення тренувального майданчику (скеледром), антисколіозних учнівських парт та стільців для КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІ ст.» Михайлівської селищної ради. Придбання будівельних матеріалів для поточного ремонту покрівель будівель КЗ та КУ Михайлівської селищної ради Запорізької області (Тимошівський сільський будинок культури).

Долучилася до вирішення проблемних питань Михайлівської громади і депутат обласної ради Ірина Руденко, свій депутатський фонд вона спрямувала на виготовлення проєктно - кошторисної документації для медичних установ: «Реконструкція будівлі з термомодернізацією фасадів та покрівлі КНП «Михайлівська багатопрофільна лікарня» Михайлівської селищної ради Запорізької області та «Реконструкція будівлі Тимошівської АЗПСМ КНП «Михайлівський ЦПМСД» Михайлівської селищної ради. Допомогу закладам освіти: придбання міжкімнатних дверей і меблів для класної кімнати опорного комунального закладу «Михайлівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - гімназія» ім. Героя Радянського Союзу І.А. Найдьонова» Михайлівської селищної ради, придбання матеріалів для проведення поточного ремонту їдальні КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІ ступенів» Михайлівської селищної ради, обладнання для харчоблоку для КЗ дошкільної освіти (ясел-садка) «Васильок» Михайлівської селищної ради. Придбання електророялю для КСМНЗ «Михайлівська дитяча музична школа» Михайлівської селищної ради та світлової апаратури для закладів культури Михайлівської селищної ради.

Депутат обласної ради Сергій Джуган за кошти депутатського фонду сприяв вирішенню питань з реконструкції вуличного освітлення вул. Зелена від КТП122/289Ф-1, Ф-3 в селі Приморське, підтримав ОСББ «Центральний 10» у здійсненні поточного ремонту - заміні вікон у багатоквартирному будинку за адресою: Запорізька область, місто Василівка вул. Центральна, 10. Придбанню спортивного інвентарю, спортивної форми та нагородної атрибутики для здійснення діяльності ГС «Запорізька обласна асоціація футболу м. Запоріжжя, вул. Жаботинського, буд.49, прим. 75

Для депутата обласної ради Миколи Пастушенко пріоритетною була допомога закладам освіти та медицини району. Свій депутатський фонд Микола Михайлович направив на придбання меблів та інтерактивної дошки для комунального закладу Кам’янсько-Дніпровська районна гімназія «Скіфія» Кам’янсько-Дніпровської міської ради, заміну вікон для КДНЗ №7 «Теремок» комбінованого типу Дніпрорудненської міської ради, придбання ліжок для КДНЗ №6 «Струмочок» Дніпрорудненської міської ради. Комунальне некомерційне підприємство "Дніпрорудненська багатопрофільна міська лікарня" Дніпрорудненської міської ради отримала стерилізатор паровий та медичні функціональні ліжка. Також депутатський фонд було спрямовано на придбання та заміну вікон у житловому будинку ОСББ «Набережна-8» та придбання і заміна вікон у житловому будинку ОСББ «Набережна, 3» міста Дніпрорудне.

Великобілозерська сільськаї рада отримала допомогу для придбання розкидувача піску та відсіву МВД-0,35Д. Придбання матів гімнастичних для будинку дитячої та юнацької творчості Великобілозерської сільської ради.

Придбання спортивного човна для дитячо-юнацької спортивної школи «Локомотив» Запорізької міської ради Запорізької області.

Придбання технічного звукового обладнання для Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 97 Запорізької міської ради Запорізької області.

Депутат обласної ради Володимир Тарасов підтримав звернення Кам'янсько-Дніпровської громади та спрямував депутатський фонд на придбання спеціальної техніки та обладнання (колісного трактору "БЕЛАРУС 82.1) для села Велика Знам’янка.

Депутати, намагаються максимально ефективно допомогти територіям. Розуміння, співпраця, об’єднання зусиль, як в реалізації крупних інфраструктурних проєктів, так і у вирішенні нагальних питань, дозволяють зробити життя людей на територіях більш комфортним і сучасним!

Об’єднання – це сила, а в силі є прагнення – не чекати, а йти вперед.



вівторок, 26 Жовтня 2021 10:19 | Переглядів: 164

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]