Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Цьогорічний міжнародний Форум інтеграції та кооперації InCo відбудеться у грудні

Міжнародний Інвестиційний Форум «ІnСо» (інтеграції та кооперації) - це щорічний захід, спрямований на розширення зв’язків та проактивної промоції потенціалу регіону та України в цілому, започаткований у 2016 році.

Метою Форуму є залучення інвестиційного капіталу в ефективні проекти запорізьких підприємств, презентація прибуткових інвестиційних інструментів, економічного потенціалу Запорізької області, вивчення міжнародного досвіду та створення ефективного майданчику для висвітлення шляхів інноваційного розвитку регіону.

Цьогорічний форум буде присвячений обговоренню досягнень Запорізької області за 30 років незалежності та формуванню візії розвитку регіону на найближче майбутнє. Метою є не лише підведення проміжних підсумків реалізації масштабних проектів, а й презентація ініціатив, які дозволять створити нові робочі місця, збільшити надходження до бюджетів та покращити умови надання громадянам послуг у галузях освіти, охорони здоров’я та комунальних послуг.

Форум вкотре стане комунікаційним майданчиком між представниками громад області, бізнесом та міжнародними організаціями задля досягнення спільної мети - сталого розвитку Запорізької області.

За результатами засідання обласної робочої групи з підготовки до проведення міжнародного інвестиційного форуму «ІпСо Forum Integration & Cooperation» захід запланували на II декаду грудня 2021 року. Форум буде проводитись в змішаному форматі - офлайн та онлайн з дотриманням карантинно-санітарних вимог.



середа, 27 Жовтня 2021 13:29 | Переглядів: 57

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]