Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Привітання працівників соціальної сфери!

Шановні працівники соціальної сфери! У ці щедрі осінні дні Ви святкуєте своє професійне свято! Щиросердечно вітаємо Вас із професійним святом – святом людей однієї з найблагородніших і найпочесніших професій на землі. Від Вашого професіоналізму, вміння співчувати чужому болю, знаходити потрібні слова в складних життєвих ситуаціях іноді напряму залежать життя та здоров'я людей.

Ви зігріваєте своїм душевним теплом і щирою турботою самотніх людей похилого віку, людей з особливими потребами, пенсіонерів, піклуєтесь про сиріт, дітей з багатодітних і незаможних родин, допомагаєте молоді в професійному самовизначенні, в працевлаштуванні безробітних, відстоюєте трудові та соціальні права трудівників, організовуєте оздоровлення, забезпечуєте матеріальну підтримку в разі тимчасової втрати працездатності, опікуєте учасників АТО і їх родини та вимушено переселених людей.

Властиві Вам якості – самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою людей.

Прийміть, шановні працівники і ветерани соціальної сфери, щирі слова вдячності та великої поваги за Вашу працю, яка стала Вашою нелегкою, але щасливою долею, за чесне і сумлінне виконання своїх службових обов'язків.

Від усього серця зичимо, щоб Господь завжди оберігав і підтримував Вас в усіх справах, щедро даруючи міцне здоров'я, творчу наснагу, радість, благополуччя, все необхідне для справжнього щастя Вам, Вашим рідним і близьким!

 

З повагою
голова районної ради Олена Здор,
депутатський корпус та виконавчий
апарат районної ради



четвер, 04 Листопада 2021 14:59 | Переглядів: 145

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]