Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В області провели моніторинг дотримання карантинних обмежень в громадському транспорті

Сьогодні фахівці Управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації разом з мобільною групою провели моніторинг дотримання карантинних обмежень на транспорті міжміського сполучення та внутрішньообласних перевезень.

До складу групи входили представники Нацполіції, Держпродспоживслужби та Укртрансбезпеки. Моніторинг проводився на автовокзалі «Запоріжжя № 1», на автостанціях на Оріховському шосе та на вулиці Шкільна.

За результатами перевірки співробітники Держпродспоживслужби склали 9 довідок про порушення. Найросповсюдженіші недотримання карантинних норм: відсутність фізичного бар’єру між водієм та пасажирами, недостатня кількість інформаційних матеріалів щодо профілактики коронавірусу та несертифіковані дезінфікуючі засоби.

Представники патрульної поліції в Запорізькій області уклали 2 протоколи за ст. 121 ч.2 про незадовільний технічний стан транспорту та за ст. 140 ч.2 про відсутність погодження з нацполіцією маршруту перевезення. Інспектори Управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації склали 2 акти на підприємства, що здійснюють перевезення на внутрішньообласних маршрутах.

Всього за минулий тиждень працівники поліції склали 14 адмінматеріалів на водіїв та 14 на пасажирів громадського транспорту. Держпродспоживслужба провела перевірки перевізників в містах Запоріжжя, Бердянськ, Пологи, Оріхів, Мелітополь, Приморськ та в смт Веселе, Михайлівка, Приазовське.

Крім того, проінспектували зупинки громадського транспорту в селі Комишуваха, автостанції в містах Мелітополь та Токмак і в смт Новомиколаївка, Якимівка та Кирилівка, залізничну станцію Гайчур та залізничний вокзал в Мелітополі.

 

Запорізька ОДА



вівторок, 09 Листопада 2021 16:30 | Переглядів: 127

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]