Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

До кінця року у Василівці відкриють ще два об’єкти “Великого будівництва”

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух провів робочу зустріч з міським головою Василівки Сергієм Каліманом. Обговорили питання боротьби з COVID-19, необхідності збільшення темпів вакцинації населення, початок опалювального сезону та реалізацію програми Президента України “Велике будівництво” на території Василівки.

Зокрема, однією з тем було завершення реконструкції приймального відділення Василівської центральної районної лікарні - воно є одним з дев’яти в Запорізькій області, які буде повністю оновлено за програмою “Велике будівництво”.

На сьогодні основний обсяг робіт тут вже завершено, відділення навіть отримало важке медичне діагностичне обладнання. Але через помилки в проєктуванні зараз заклад потребує деякої переробки, аби відповідати концепції відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Як зазначив Сергій Каліман, усунути недоліки і запустити відділення для повноцінної роботи планують до кінця поточного року.

Ще одним об’єктом “Великого будівництва”, який отримає Василівка цього року, стане стадіон фізкультурно-оздоровчого комплексу “Таврія”. Зараз реконструкція стадіону вийшла на заключну стадію - відкрити його обіцяють у найкоротший термін.

  • Завдяки програмі Президента України “Велике будівництво” цього року у Василівському районі з’явилося одразу два високоякісні спортивні об’єкти - нещодавно відкрили мультифункціональний стадіон у Комишувасі, а невдовзі ще один стадіон запрацює у Василівці, - зазначив Олександр Старух.

Також під час робочої зустрічі Олександр Старух і Сергій Каліман обговорили проблеми опалювального сезону, способи покращення темпів вакцинації населення й інші актуальні питання розвитку території.

 

Запорізька ОДА



вівторок, 09 Листопада 2021 16:38 | Переглядів: 404

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]