Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Василівський район: у рамках Місячника безпеки життєдіяльності пройшли онлайн уроки для школярів

З 1 листопада по 1 грудня на теренах області традиційно проходить Місячник безпеки життєдіяльності. З огляду на епідеміологічну ситуацію, яка склалася в країні, з метою запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції, рятувальники проводять дитячі заходи із дотриманням карантинних вимог, а також, дистанційно в онлайн-режимі.

Так, 11 листопада Урок безпеки провели з дітьми 7 класів КЗ Василівська гімназія "СУЗІР'Я" та КЗ «Василівка ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» Василівської об’єднаної територіальної громади.

Співробітники ДСНС спільно з управліннями освіти, викладачами шкіл провели інтерактивні бесіди про правила безпеки життєдіяльності вдома та під час дозвілля.

Фахівці Служби порятунку докладно висвітлили із демонстрацією тематичних слайдів правила безпеки життєдіяльності вдома, на вулиці та в місцях з масовим перебуванням людей. Також учні ознайомились із видами вибухонебезпечних предметів – як застарілих, часів Другої світової війни, так і сучасних ВНП. Здобувачі освіти разом з рятувальниками повторними алгоритм дій під час виникнення надзвичайних подій різного характеру.

Зважаючи на сьогодення, спільно з працівниками освіти рятувальникам вдалося трансформувати та налагодити профілактичну роботу з дітьми так, аби молоде покоління пам’ятало про дотримання правил безпеки життєдіяльності, перебуваючи вдома та під час дозвілля.

Крім, цього, фахівці ДСНС розробили тематичні пам’ятки, методичні матеріали та відеоролики щодо правил БЖД, які систематично поширюються на офіційних Інтернет-ресурсах відомства, закладів освіти та регіональних ЗМІ. Педагоги використовують наданий методичний матеріал для вивчення з учнями під час дистанційного навчання та безпосередньо на уроках.

 

ГУ ДСНС у Запорізькій області



четвер, 11 Листопада 2021 16:02 | Переглядів: 75

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]