Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Головне питання – фінансування закладів охорони здоров'я району

Сьогодні, 17 листопада, під головуванням голови Василівської районної ради Олени Здор відбулося засідання дев’ятої позачергової сесії Василівської районної ради восьмого скликання. В пленарному засіданні взяли участь 23 депутати районної ради, керівництво Василівської районної державної адміністрації та керівники її структурних підрозділів.

Перед сесією відбулося засідання постійних комісій з метою попереднього розгляду питань та погодження проєктів рішень районної ради. Під час засідання комісій районної ради члени постійних комісій, керівники депутатських фракцій обговорили питання, запропоновані до розгляду та погодили проєкт порядку денного сесії.

На початку сесії напередодні відзначення в Україні Дня працівників сільського господарства голова районної ради Олена Здор та голова райдержадміністрації Андрій Холоша привітали працівників цієї галузі та вручили Почесні грамоті за сумлінну працю, зразкове виконання обов'язків, високі показники в роботі та з нагоди професійного свята:

Олександру Антюфєєву, трактористу-машиністу сільськогосподарського виробництва Дочірнього підприємства «Агроцентр» приватного акціонерного товариства «Михайлівський райагропостач» Василівського району Запорізької області;

Олександру Пилипенко, трактористу-машиністу ТОВ «Конвейєр» Василівського району Запорізької області;

Сергію Черняєву, техніку-механіку сільськогосподарського кооперативу «Мир» Василіського району Запорізької області;

Олександру Малявіну, трактористу сільськогосподарського виробництва селянського (фермерського) господарства «Рубін» Василівського району Запорізької області;

Віталію Марчуку, бригадиру тракторної бригади ТОВ «Агрофірма ім. Мічуріна» Василівського району Запорізької області;

Сергію Росолу трактористу-машиністу ПОП «Агрофірма ім. Чапаєва» Василівського району Запорізької області.

Згодом депутати перейшли до розгляду питань порядку денного сесії. На порядок денний засідання голова районної ради Олена Здор запропонувала депутатам винести чотирнадцять питань.

Це і затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Василівського району за 9 місяців 2021 року; внесення змін до місцевого бюджету Василівського району; внесення змін до Програми соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; погодження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Приморське Василівського району Запорізької області.

Головне питання засідання сесії фінансування закладів охорони здоров'я. З метою об'єднання зусиль у боротьбі з коронавірусом прийнято рішення про виділення коштів за рахунок районного бюджету для придбання засобів індивідуального захисту, медичного обладнання та медикаментів наступним медичним закладам району:

КНП «Дніпрорудненський Центр ПМСД» Дніпрорудненської міської ради – 100 тис.грн.;

КНП «Дніпрорудненська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Дніпрорудненської міської ради – 200 тис.грн.;

КНП «Михайлівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Михайлівської селищної ради – 100 тис.грн.;

КНП «Кам'янсько-Дніпровська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Кам'янсько-Дніпровської міської ради – 100 тис.грн.;

КНП «Великобілозерська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Великобілозерської сільської ради – 100 тис.грн.;

КНП «Василівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Василівської міської ради – 100 тис.грн.;

КНП «Енергодарська спеціалізована медико-санітарна частина» Енергодарської міської ради – 100 тис.грн.

Відповідні змін внесено до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2021 рік.

Окрім того, згідно рішення депутатів буде розпочато процедуру припинення шляхом ліквідації Василівської, Михайлівської, Великобілозерської та Кам'янсько-Дніпровської виборчих комісій Запорізької області, як юридичних осіб, в зв'язку з формуванням нових територіальних виборчих комісії у 2020 році.

Також у зв'язку з відсутністю дохідної частини районного бюджету, недостатнім розміром державної субвенції на забезпечення окремих видатків Василівської районної ради депутати підтримали рішення про нову структуру, штат та умови оплати праці працівників виконавчого апарату й Програму утримання районної ради у 2022 році.

Результати поіменного голосування згідно з чинним законодавством буде розміщено на офіційному вебсайті у розділі «Відомості поіменного голосування».

 

 



середа, 17 Листопада 2021 14:54 | Переглядів: 241

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]