Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства

Щорічно у третю неділю листопада Україна відзначає День працівників сільського господарства. Це свято всіх аграріїв країни.

Сільське господарство – одна з найголовніших галузей промисловості нашої держави, яка об’єднує представників сотень професій, мільйони людей, які живуть та працюють на землі, та всіх, чия доля нерозривно пов’язана з її життєдайною силою.

День працівників сільського господарства — свято, що традиційно підсумовує копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

Сьогодні, напередодні свята, шановних ветеранів праці, хліборобів, механізаторів, виноградарів, овочівників, тваринників, фермерів, працівників сільського господарства, всіх, хто своєю невтомною працею забезпечує розвиток сільського господарства вітали під час урочистого заходу, який проходив на базі Василівського центру культури та дозвілля - голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Василівської громади Сергій Каліман, депутати Запорізької облсної ради Наталія Кругляк та Олег Каліман.

На знак вдячності за нелегку працю на землі, найкращі представники аграрної галузі були нагороджені почесними грамотами і подяками обласного, районного та місцевого рівнів й цінними подарунками.

Творчі колективи та аматори народного мистецтва урізноманітнювали захід, створювали в залі святкову та веселу атмосферу, дарували свої таланти працівникам полів та ферм, славетним хліборобами.

Отже нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку, а людська шана буде винагородою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро!



четвер, 18 Листопада 2021 14:06 | Переглядів: 254

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]